Last news in Fakti

10 Октомври, 2016 14:53 1 651 11

Съвместно сръбско-руско военновъздушно учение

  • учение-
  • сърбия-
  • русия-
  • военновъздушно-
  • барс-2016

В маневрите участват изтребители МиГ-29

Съвместно сръбско-руско военновъздушно учение - 1

Съвместно сръбско-руско военновъздушно учение „БАРС-2016“ започна в Сърбия. То се провежда в района на летище „Байтаница“ и в него участват самолети МиГ-29 и вертолети Ми-8, съобщи отделът за информация и масови комуникации на руското министерство на отбраната. 

Съвместните екипажи ще тренират прихващане на цел, елементи на въздушния бой, тактически удари по наземни цели, ще изпълнят фигури от висшия пилотаж, а така също ще отработят десант и спасителни операции. Миналата година руски и сръбски пилоти взеха участие в учението „БАРС-2015“, което се проведе на руския военен полигон „Ашулук“ в Астрахан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Мдааа...След като Русия клекна пред западното ембарго,какво остава за малка Сърбия,изживяваща се ВСЕ ОЩЕ като Югославия...също като Русия-СССР!:)
  • 2 Диди

    0 0 Отговор
    И тези искат да влязат във ЕС.Какво ли искат да ни кажат с това което правят?
  • 3 Руския

    0 0 Отговор
    Абе ей,кого коментирате бе,това са държави с население,армии и въоръжение,а ние един народ пред изчезване,управляван от шепа продажни боклуци,който всеки може да прегази за няколко часа в момента нямаме дори един изтребител,една ракета,един танк,че може би и един войник боеспособен,жалка работа,само едни уста големи!

    Коментиран от #9

  • 4 Диди

    0 0 Отговор
    Ох,Руски,представи си ти ни каза ,,нещо ново..
  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор
    Димитричке, за съжаление наистина нашата нация и армия са в това състояние. Когато бяхме в съюз със СССР положението бе коренно различно. Няма защо да си заравяме главите в пясъка като щрауси а да си дадем сметка какво правят с нас сегашните ни съюзници. Ние сами не си ли помогнем, няма кой. Ясно е че сащ и нато затриват всичко Българско и Родно. Не трябва да им позволявам3 това и тези които са вино2ни и представят така нещата пред сащ и европа трябва да бъдат наказани най жестоко и да си получат заслуженото. Това са отрепки които ни предствят за комунисти и получават субсидии за фалшивата си борба с комунима. В действителност тия гнусни уроди грабят, рапродават и унищожавт всичко изградено с труд от родителите ни. Тия нищожества прогониха децата ни не мили недраги да се скитат по света. Също както е било през турското робство.
  • 6 Диди

    0 0 Отговор
    Но ти знаеш че комунистите преди са конфискували имуществото на хората,че не им даваха възможност да излизот извън граница,че беше забранено хората да пазаруват от Кореком много други неща.И ако някой имаше различно мнение от кжменистите,то тези хора са били наказвани.Е,според теб това ли е ,,свободата,,?

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Диди":

    За Цецка Цачева ли говориш-бивш член на партията майка, сега тя иска да стане майка на нацията? За Бойко Борисов ли говориш-бивш член на партията, отказал да я напусне при деполитизацията и напуска работа, като преподавател във ВИПОНД-Симеоново. За Плевнелиев ли говориш-бивш член на партията, бил на митинг срещу бай Тошо, ма тогава нямало митинг, незначителна подробност. За тези комунисти ли говориш, моме?
  • 8 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Диди":

    Димитричке, народният съд конфискува имуществото на виновните за националната катастрофа по време на ВСВ. Осъдени бяха тия които обявиха война на сащ и великобритания, тези които палеха къщи и убиваха семейства, тези които извеждаха осем годишни деца от училище, изтезаваха ги и ги разстрелваха. А днес племенниците на тези изверги управляват и са на дипломатически постове и си върнаха и това което не е било тяхно. Самият народен съд е свикан по искане на Никола Петков, който всички знаем не е бил комунист. Трибунали са били сформирани във цяла Европа. Съвсем справедливо и в наше време се конфискуват имоти и капитали на престъпници и мошеници. Защо днес наследниците на тези изверги представят всичко това за комунистическо дело? Много ясно за да грабят.
  • 9 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Руския":

    руски ти за българия що се косиш?имаш си огромна просперираща страна с мноооооого бомби и танкове .ходи си там що тук при тиквите дето нямаме ни една ракета нито изстребител :)?само за протокола когато имахнме наи-големите танкове и оръдия претърпяхме наи-големите поражения,но тва ти няма как да го знаеш разбира се!

    Коментиран от #11

  • 10 Киро

    0 0 Отговор
    На гладните кокошки не им остана нищо друго, освен да дрънкат с тенекиите!
    И кво, учения-мучения, а Косово го няма вече в тяхната карта.

    А сърбетата ще има да гледат ЕС през вагон криви макарони и ще продължат с обедняването, както и друзята, конечно!
  • 11 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Не точно когато сме имали най-големите танкове и ракети, но все пак тогава е началото, а ефекта ще се види по-късно - тогава са се родили идивиди като теб, кирето и т.н, които нанасяте поражения вече доволно години!
Новини по държави: