Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 21:53 3 894 3

Партизански бунт в Македония

  • македония-
  • протести-
  • опозиция

Нов протест в Скопие

Партизански бунт в Македония - 1
Снимка: БТА/AP

Македонските опозиционни сили проведоха масова демонстрация в Скопие, съобщи македонският Канал 5.

Протестите бяха организирани от социалдемократите. Това стана по време на празника, отбелязващ началото на партизанската война в страната през 1941 г.

„Борба продължава. Нашият глас е нашата борба. 11-ти октомври 2016 г., на която нашето поколение започва борбата си, за да защити своите идеали. Трябва да върнем нашето бъдеще и да съборим режима на Никола Груевски, за да върнем всичко заграбено“, заяви опозиционният лидер Зоран Заев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сърдити са заради марс

    0 0 Отговор
    Груевски се разхождал из военните бази на Македония и в една от тях видял два бомбардировача. Решил да нападне САЩ, но преди това звъннал по телефона на Обама и го предупредил че ще бомбят Ню Йорк, след което му затворил бързо-бързо телефона и се укрепили в чакане на ответен удар. Не последвал такъв и след няколко дни Груевски наредил да бомбят Чикаго, като пак предупредил по тлефона Обама и му затворил в очкаване на ответна реакция. Пак не последвала такава и след няколко дни Груевски решил да ударят Вашингтон, звъннал на Обама, но този път не затворил а изчакал да чуе отговора му. А Обама му казал "Ей, м...цата ви, само да ви намеря на картата и ще ви разкатая фамилията македонска!"
  • 2 кон

    0 0 Отговор
    за да върнем всичко заграбено“, заяви опозиционният лидер Зоран Заев.- ще върнеш ама друг път! Заев е съден в Кравария и ако , като вземе властта, не играе по свирката на американските си господари, ще си лежи присъдата ! Ето такива управляващи търсят Кравеланд!!! .
  • 3 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    тва е македонския празник срещу бугарите.на този ден започва македонската борба срещу окупатора ,демек срещу нас.избухва великото македонско възстание от един човек.то се изрзява в убииството на българския стражар пред полицеиския участък в прилеп.убития стражар е македонски българин от прилеп ,а убиеца му е комшията дето току що се е върнал от сърбия където е получил правилното македонско възпитание.та тва са събитията в общи линии.днес това е национален празник и символ на комунистите днес социалисти там.
Новини по държави: