13 Октомври, 2016 04:45 1 752 2

Еро съжалява за Путин

  • франция-
  • жан – марк еро-
  • владимир путин

Външният министър на Франция е искал разговор за Сирия с руския президент

Външният министър на Франция Жан – Марк Еро изрази съжаление за провалилата се визита на Владимир Путин в Париж, съобщи Europe 1.

“Трябва да кажем ясно, че ние бяхме готови да разговаряме с руския президент за Сирия. Той обаче отказа да дойде. Той трябваше да открива друга изложба и православна църква, което беше доста сюреалистично. Аз съжалявам за това. Ние искахме да говорим за Сирия.

Русия трябва да спре да бомбардира мирното население в Сирия и да се заеме с терористите. Ние се надяваме те да преустановят подкрепата си за президента Башар Асад и да спрат да стрелят по цивилни. Това е в основата на всичко. Франция има своята роля в Сирия“, заяви Еро. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въри на майка си ти знаеш къде

    0 0 Отговор
    Стига езици чесане! Време да си мериме!
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Еро-Като бомбандирахте Либия, и тогава Медведев какво ви каза ,след много преговори,това ще ви е последният компромис.
Новини по държави: