Last news in Fakti

14 Октомври, 2016 00:15 1 392 11

Кадиров: Трябва да се пазим от екстремистка пропаганда

  • рамзан кадиров-
  • пропаганда-
  • чечня

Той определи Чечня като зона на мир и стабилност

Кадиров: Трябва да се пазим от екстремистка пропаганда - 1
Снимка: БТА/AP

Лидерът на Чечня Рамзан Кадиров заяви, че една от главните задачи на Националната гвардия на Русия трябва да е да противодейства на възможните проявления на екстремистка пропаганда, съобщи ТАСС.

Това той заяви по време на среща с командира на регионалното командване на гвардията Евгений Зубарев.

„Най-важното е такива бесове да не се появяват сред гражданите на Чечня и Русия. Аз съм сигурен, че всеки войник е наясно със своите задачи. Не се съмнявам, че те могат да се справят с всяка трудност.

Чечня е земя мир и стабилност. Ние платихме цената за това. Ако врагове стъпят на наша територия, ги чака смърт или затвор“, заяви Кадиров.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    страхотен султан .сега тролчетата може да идат да се обрежат за да приличат на него.след като накара децата му да претрепят други деца наричаики го тва мма срещи за деца в русия феодор емиляненко се изказа, че като шеф на мма русия тва за него е неприемливо и големия пазител на русия обяви емиляненко за п...л :),а родата и г.золизците направо само дето не отидоха да го бият в москва.та такива ми ти работи в християнска русия.символа на мира и спокоиствието е такъв щото русия плаща рекет всяка година няколко милиарда на кадиров за да трепе в чечня и не само там и да държи чеченците щасливи :)!

    Коментиран от #9

  • 2 Диди

    0 0 Отговор
    Съгласна съм със теб.Този иска да е велик,колко хора е бил и избил затова че не споделят неговите въгледи.Представи си че точно в Чечня има ,,мир,,,от там излизат терористи.потруден е с това което върши да се хареса на Путин.Кадшров е един БИЯЧ и нищо друго.

    Коментиран от #3

  • 3 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    след скандала с емиляненко ,путин нареди да се заеме прокуратурата с детските боеве в чечня,само леко пропусна да спомене че преди седмица гавазите на кадиров пребиха главния прокурор на чечня.реално сега путин си отглежда крокодил в чечня .кадиров има огромна чaстна армия неподвластна на руската държава и реално е втория по власт човек в русия.като приемем тoва че е и примат се вижда в kъв риск е русия и региона.при една смяна на властта в москва или при евентуална смърт или тежка болест на путин тои реално става фаворит или ще предизвика нова гражданска воина с подопечните си подразделения и ,прилапаните руски парици.иначе руснаците се правят на големи християнски защитници ,но забравят удобно за този и компанията му.

    Коментиран от #5

  • 4 Диди

    0 0 Отговор
    Не мисля че Кадиров някога ще заема поста на Путин.Кадиров не е дорасъл като личност,не мога да си представя той да управлява Русия.

    Коментиран от #7

  • 5 ууууу

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    стуян, диди, деси, сам ли си говориш(пишеш) вече?
  • 6 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    АКО БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СМЕ НОМЕР 1 !!!
  • 7 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    и аз не мисля ама селото на кадиров и гори родното градче на сталин са доста близо :) ако ме разбираш кво искам да кажа.
  • 8 Бетоний

    0 0 Отговор
    Този става за Джугашвили.
  • 9 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    ти щеше да даваш линк към видеото дето си гледал срещата как не било демонстративен бой! Ама можеш само да голословиш и после да се изнизваш с "ама не беше това въроса; то тия данни са фалшиви;" и т.н.!
    Пребил главния прокурор - ми май имало защо да го пребие! Ако не беше елементарен трол, щеше да споменеш че е искал оставки във съдебната власт заради ширещата се корупция, ама те се правят на ударени и си мислят че са "независими". т.е. зависими само от тоя който плаща повече! Но не са познали.

    Колкото до случая, може би има данни че някой ларж раздавачи на демокрация се готвят да му спретнат "спонтанни" кървави протести. И ако не беше послушен на Путин, до сега да е възникнала война отново - на руснаците им е ясно че с това мюсюлмансо население трябва да има строг контрол, иначе ще стане като в демократично развилите се Афганистан, Либия, Йемен, Ирак....

    Коментиран от #10, #11

  • 10 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "кроко":

    ще ти дам след като ме помолиш.напиши моля с главни букви.няма как да ви пращам линкове като се държите аругантно.в линка ще видиш как дете нокаутира друго дете в черния дроб .тва е изключително болезнено и мерзко.ако знаеш кои е емиляненко прочети кво каза по темата .вчера неизвестни нападнаха и биха дъщеричката му заради това.жалка работа в уж християнска русия!
  • 11 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "кроко":

    много строг контрол има в кавказ няма дума.кадиров си прави квото реши спонсориран от властта всяка година за сметка на християнските региони,а 3000 кавказеца се записаха в ислямска държава ,при положение че чечня е милон,а региона едва ли надхвърля 3-4.освен това там ежедневно стават атентати и убииства .та путин не може да се оправи в задния си двор с няколко милиона свои граждани,но се опитва да дава акъл на други !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания