Last news in Fakti

17 Октомври, 2016 09:30 3 580 50

Сепаратистки командир беше ликвидиран в Източна Украйна 

  • арсений павлов-
  • украйна-
  • сепаратисти

Арсений Павлов - Моторолата е поредният боен лидер, убит при неясни обстоятелства

Един от емблематичните лидери на проруските бунтовници в Украйна беше ликвидиран. Арсений Павлов, известен с прякора Моторолата, е бил убит вчера при бомбена експлозия в източния град Донецк, съобщи ТАСС.

Новината беше потвърдена от висши представители на провъзгласената от сепаратистите Донецка народна република. По предварителни данни бомбата е била поставена близо до асансьора в блока на загиналия. При експлозията има още ранени хора.

Според боец от батальона „Спарта", командван от Павлов, убитите са двама - Моторолата и неговият гард. По думите му зад операцията стоят или украинските спецслужби или вътрешен враг.

Павлов е деен участник в битките срещу украинските сили край летището в Донецк, в Славянск, Иловайск и Дебалцево. Той вече успя да преживее едно покушение през юни.

Моторолата е поредният сепаратистки командир в Източна Украйна, който е убит при неясни обстоятелства. През миналата година бяха ликвидирани казашките атамани Павел Дрьомов и Александър Беднов - Батмана. Първият загина при експлозия на кола-бомба, другият беше застрелян от засада. Алексей Мозговой също стана жертва на спецоперация на украинските тайни служби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 0 Отговор
    Остава да съобщите и колко стотици политици и бизнесмени са ликвидирани в украйна след изгряване на хамериканската мечта. Нищо ново под слънцето. Просто изпълняват минските споразумения. И това разбира се е почерка на терористите от вашингтон. Забележете колко си приличат новините от украйна и сирия. Всички успехи на краварите в близкият изток се свеждат до убийства ликвидирания на уж лидери на идил. Така че кой дестабилизира всяка точка по света е ясно отдавна.

    сащ не се борят срещу терористите. Те са терористите. Съвсем ясно им е че след ликвидирането на даден лидер на негово място тутакси пръква друг и номера им е този другият да е техен кучи син.
  • 2 поручик ржевски

    0 1 Отговор
    За кучетата -кучешка смърт!!!
  • 3 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    жалко че го убиха ,трябваше да бъде изправен пред съда,но и тва е някакво решение за един палач на пленници и клоун.

    Коментиран от #5

  • 4 Галицин

    0 0 Отговор
    е сега вече руснаците ще се ядосат...
  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Като Кадафи ли? Сякаш не знаеш за хамериканска мечта демокрация и справедливост. А иначе рИвеш за убитите джахидисти при Алепо.
  • 6 РЕАЛНО

    0 0 Отговор
    Това реално е терористичен акт.Няма значение какъв е бил тоя-това в случая е тероризъм.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛНО":

    да това е тероризъм срещу терорист извършен вероятно от терористи ,демек от негови събратя с които се борят за това кои да държи купата с меда в терористичното формирование донбаска република.та маи станаха много терористи :)?

    Коментиран от #9

  • 8 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛНО":

    Aaaa, да се разберем - това е справедлива борба срещу руската агресия! Продължение на демократичните протести на майдана, на които загинаха и аз не знам колко мирни граждани! Украйна може да прави такива работи, но Русия не! Нали така краварски тролчета?!
  • 9 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Значи и терористичните актове в Европа и САЩ са извършени от терорисит срещу терористи, а?

    Коментиран от #10

  • 10 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "кроко":

    кво общо имат терористичните актове с убииството на този терорист?а и ми кажи къде е по-скъп бензина в европа или ми се извини.напиши извиняваи че те обидих с големи букви за го видя по-добре.

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Луд ли си?! Я ми дай доказателство че у нас е един от най-евтиния бензин! Всеки ще ти се изсмее в лицето, а някои дори ще те приплюят като им го кажеш!

    Коментиран от #36

  • 12 отвратен от тъпотии

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Стояне-ама си баш като господарите ти в Б.Дом--ти решаваш кой е терорист!!!!---че кой си ти ,та да даваш такива оценки??? Кои са тези в Б.Дом че да окачествяват хората и да им диктуват как да живеят??? Ето затова сте най-мразените в света-слагачите на САЩ...Но ще има пак Народен Съд---по всичко си личи.

    Коментиран от #37

  • 13 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    А ве неориентирано същество такова какъв скъп бензин та гони в статия за терористичен акт и убийство? Ненормална работа. Ами зависи и какво имаш в предвид с това по скъп бензин, сигурно в половината европа е по скъп.

    Коментиран от #14

  • 14 Оти

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бай хой":

    Господин "ТО" пак са го изпуснали.
  • 15 Коко

    0 0 Отговор
    Моторолата беше страхотен командир ! Жалко, че стана жертва...
  • 16 Стояне ко той образованието

    0 0 Отговор
    Стояне. Ако истинският патриот, който защитава своя дом, град и територия е терорист то и Ботев и Левски ги слагаш в тази категория. Това в Украйна е НЦИОНСЛИЗЪМ т.е. ФАШИЗЪМ който подлага на изтребление етническо население-славяни! Англо-Саксонска цел от как свят светува. Ама шикалката ти е по-зле и от маймуна! Поклон пред подвига на народният защитник на правото да живееш с достойнство. Светла памет за героя МОТРОЛА !

    Коментиран от #38

  • 17 ната опо

    0 0 Отговор
    Почивай в мир, другарю Командир!
    Гиви сигурно е направил лют въздуха около себе си, след като е научил...
  • 18 Знае се кой е поръчал атентата

    0 0 Отговор
    Заговорниците ще получат същата съдба ! Стояне и ти леко стъпяй и прах не вдигай щото и у нас не на лимон и жълта дюля мирише! Нещата както се казва догнигнаха до момента кой кого- нито ти да си жив, нито аз да съм умрял!

    Коментиран от #39

  • 19 Диди

    0 0 Отговор
    Според вас,народа на Украйна е фашистки,така ли?А сигурно не знаете че във всяка държава има ,,нацисти,,.О,да,няма как да знаете,иначе няма да пишете глупости.Украйна е суверенна държава.Тук играе роля това,че Русия е мощна и затова си взема правото да навлиза във ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ.За в бъдеще Путин ще продължава да дестабилизира Украйна.Жалко,нямам време да пиша.Приятен ден на всички вас,умници.

    Коментиран от #20, #24

  • 20 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Я уточни в кои страни нацистите са на власт, имат военизирани структори и са парламентарно представени. Уточни кога и по какъв начин Русия е навлязла на украинска територия. Народа на украйна ли направи кървавият преврат на майдана, народа на украйна ли изгори живи хора в Одеса включително и бременна жена. Какво от това че живееш в чужбина на гърба на Българите. Мислиш че можеш да лъжеш и да демагогстваш.

    А украйна я дестабилизират ония които извършиха преврата, ония които започнаха кървавата гражданска война, ония които заграбиха газопреносната мрежа и въглищата на украйна, ония които сеят омраза към съседните им страни.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Джи Джи

    0 0 Отговор
    Сивушке. За предпочитане е да си стоиш в обора и да ибягваш изявления краварски пред честни хора!
  • 23 СЛАВА РССИИ

    0 0 Отговор
    Пътя за спасението на България е с РУСИЯ, защото и при нас може да пламне етническа свада по указания на избраната нация! Слава Богу що естъ на свете Россия! РБОТЙТЕ БРАТЦИ !
  • 24 реалито е такова

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Слушай какво-вместо да пишеш тук наивни расъждения-по добре сама почни да се интересуваш за да не ставаш за смях.ДА-в днешно време в Украйна фашизма е представен ДАЖЕ в парламента им-факт.Преди Майдана,партията им Свобода беше забранена с резолюция на Европейският Парламент-факт---а сега те са парламентарна сила-факт....Ето ти и няколко доказателства ------https://youtu.be/TIklxUMudac.........https://youtu.be/Axc8uG4cCaI...........ДАЖЕ поляците открито вече говорят за това в телевизиите си-ето ти доказателство------https://youtu.be/IEPKdlt34Kk-- -------още трябват ли ти???? Та да приключиш с наивното тролене тук????????
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Kcaniba

    0 0 Отговор
    ФАЩ искат да запазят Монополните си права върхо ДЕМОкрацията!!
    И го правят със всички средства!
    Терористи ли са ФАЩ?
    Еднозначно - ДА!
  • 27 Крилья Советов

    0 0 Отговор
    Само си се представете! Всеки националист моментално бива обявяван за нацист и фашист, а причината е, че се прави опит страната да се откъсне от пагубния за нея курс. И в България е така - всеки реве срещу ромите, никой нищо не прави, а ако някой случайно се намеси да защити етнически българи, веднагически се намират стотици да му припомнят, че ром и българин то е едно и също. Нима?!

    Забравяте сценария в Украйна! Украйна се обединява едва в рамките на СССР и то с много кръв. Причината е проста - украинците по тези земи живеят разделени между Австро-Унгария, Порша и Литва, а и руското самодържавие. Едните са католици, други са източноправославни, трети са източноправославни, но униати и към Папата. Още в ранните 90-сет години Збигнев Бжежински посочи линията на разлома в Украйна - именно в Донбас и Луганск.

    Коментиран от #29

  • 28 РЕС ЕООД

    0 0 Отговор
    така ликвидираха сърбите в американо югославската война
  • 29 Крилья Советов

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Крилья Советов":

    Сигурно не знаете, но и по времето на Сталин с няколкото Гладомора, на мястото на изтребените села се заселват руски колонисти. Умишлено. Целенасочено. Нали трябва някой да работи земята. Така че дори ЦРУ много добре е знаело за възможността Украйна да се разцепи и дестабилизира.

    Защо обаче Украйна бе дестабилизирана? Отговорът е прост. Цяла Западна Украйна искаше да се присъедини към ЕС и да пътува и работи свободно в Европа. За отбелязване бе, че всеки път щом Украйна приемеше официална среща с представители на ЕС, Русия моментално вдигаше цената на газа или блокираше на границата украинския внос. Украйна плуваше в руската орбита повече от век и нямаше как Русия да не наказва всеки опит за свободомислие на украинците.

    Защо последният украински президент отпреди разпада бе свален? Той се правеше на хитър и се опитваше да лавира между ЕС и Русия. Украинската икономика се нуждаеше от модернизация, а балансът на търговията показваше 50% от износа за Русия и другите 50% към ЕС. На украинците обаче им бе до гуша дошло и го свалиха. Да, американски пари е имало със сигурност, американски шпиони и агенти също, но основната работа си я свършиха украинците. И пак да припомним за разликата между украински Запад и украински Изток.

    Коментиран от #30, #31, #35

  • 30 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Крилья Советов":

    Да, бе, точно на украинците им е било дошло до гуша, ша знаиш, та затова го свалили. Колкото и у нас протедстите против Орешарски бяха платени, толкова и на ония им е било дошло до гуша. Не че нямаше корупция преди, ама самото сваляне си е организирано и платени, така както беше у нас.

    А нещо да кажеш за дълговете на Украйна към Русия, за спиранията на доставките на газ за ЕС? Т'ва според теб няма ли никаква връзка във развитието на взаимоотношенията между двете държави?
  • 31 Kcaniba

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Крилья Советов":

    Сигурно знаете, че, половин днешНа УСраина е била - османската порта!!!
    Братушките 300 години стъпка по стъпка , са мачкали м...лите там!!
    Ако не бе 2-ра Руско-Турска война, и превземане на Крим от турците, днес щеше тука да спамиш на цигански!!!
    Разбра ли тролче

    Коментиран от #32

  • 32 Крилья Советов

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Kcaniba":

    Я бы мог и в русском языке, но не надо... Такива сте ми смешни - много се радвате на руските успехи, а досегът ви с руската държавност, култура и цивилизация е сравним с няколко нощи на плажа... Пардон, на пляже! Народите се борят за свобода, да се присъединят към Клуба на богатите, но вие не виждате примката около врата им. Украйна водеше газова война точно по тази причина, дорогой, защото след всяка среща с представители на ЕС Русия премахваше договорената отстъпка. Бизнесът в Русия е политически мотивиран - или симпатизираш на управляващите и пляскаш с ръце в знак на възторг, или те отпердашват по всички показатели. Затова настъпи газовата зима - Украйна искаше да покаже на ЕС колко е трудно да се измъкне от руски ръце.

    А на какъв език съм щял днеска да плещя е доста относително. Османската империя не е турска, османците не са турци. Дори далечна Полша е воювала с османците. Степни народи е имало винаги, някои са били привърженици на руската корона, други на Високата порта. Това е нормално.

    Коментиран от #33

  • 33 Kcaniba

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Крилья Советов":

    Actually I can writing to person like U, on Your language, but....
    Aхаха - доподленно известно е!
    Османската империя, вероятно е била Византийска наследничка....
    И тук са мирували и пирували мишоц като теб!
    Украина е създадена от немски агент, болшевикът В.И.Ленин и господарите му - Германия, през недалечната 1918 г!!!
    Бесарабия, заедно с Одесса и Крим, даже тогава не бе Украинска!!
    Анадъм неграмотнико!!!
  • 34 Диди

    0 0 Отговор
    До,,Бай Хой,,Ти ми пишеш че аз живея на гърба на българите.Я да ми обясниш ,,как живея на гърба на българите?
  • 35 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Крилья Советов":

    поздравление ,тва го знаем малко хора ,за съжаление.няма да можеш да убедиш в нищо трите руски трола тук.те тва им е работата да спамят,но се радвам че има човек дето познава добре историята и пише тук освен мен.
  • 36 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    ами да повторим инфото: http://dvigateli.info/fuel_price/
    чакам извинение .извиняваи го напиши с големи букви да го видя че нещо съм разсеян в последно време.кажи го и на останалите ти приятели дето пътуват само до съседното село и такива информации силно ви възмоущават та заплювате в лицето като се появят.та чакам и с големи букви!

    Коментиран от #40

  • 37 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "отвратен от тъпотии":

    терорист е човек дето прави терористични актове .въпросния индивид това работеше .как да му викам нетерорист?убиваше вързани украински военни по негови самопризнания и бомбандираше цивилни региони заснето на видео многократно.
  • 38 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Стояне ко той образованието":

    ти да не си пил няква развалена боза ?къв ботев,къв левски ?тва е руснак от русия дошъл в друга страна да изпълнява поръчение на службите си за дестабилизация на украина.не те ли е срам да сравняваш този с левски бе ?
  • 39 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Знае се кой е поръчал атентата":

    ти само гледаи аз да не те добарам щото ще усетиш как ти мирише газа отвътре.дано си разбрал кво имам предвид.
  • 40 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "стоян георгиев":

    За гьонсуратлък няма нито извинение, нито похвали! Отговорил съм ти в другата тема.

    Що не наричаш терористи и тея, дето се борят с ятагани и калашници в ръка за „човешки права и демокрация” в Сирия, дето отвличат хора, режат глави на деца и т.н.?

    Коментиран от #42

  • 41 Диди

    0 0 Отговор
    Стояне,наистина няма смисъл заради такива хора да те хваща яд,но аз те разбирам и избягвам да се обяснявам на дадени теми със тях.Бай Хой писа че във чужбина живея и живея на гърба на българите.Това за мен е наглост.

    Коментиран от #43, #47

  • 42 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "кроко":

    наричам ги такива,но този по нищо не се различава от тях.трепе хора,обира тормози измучва ,бомбандира цивилни .убиха си го руснаците и сега ще го правят герои,подобно на другите като него дето си самоизтрепаха ,батмана батята и т.н. бандюги дето си свършиха работата и сега вече не трябват живи.тва си е стара съветска традиция,но гледам путинофилите и се връзвате.та кроки тва е положението,вместо да плашите мен плачете срещу тези дето го взривиха ,а те са от същатат страна на барикадата.
  • 43 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Диди":

    диди не ме хваща яд.тва че ги разобличавам не е от яд,а щото тва е организирана дезинформация.тези хора имат общ център и организация и разпространяват тази лъжлива информация организирано във всички български форуми.има огромна група българи дето са убедени че лъжите дето фабрикуват тези са истина .жалкото е и че това мерзко дело те го правят с ясно съзнание .не трябва да се отминава иначе безответността води до нови загубени души ,а форумите са място дето влизат хиляди хора и си създават мнение по важни теми .не се отказваи даваи мнение макар, че ще те обиждат и заплашват,но само така може да им се противодеиства.за мен фабрикуват историии че съм среден род или жена че съм американски шпионин или съм лъжец ,но като ги забия с истината в лицето и вият като сибирски вълци,та пак ти казвам не се отказваи.
  • 44 Диди

    0 0 Отговор
    Прав си,и мен ме изкараха мъж и какво ли не...Аз не съм от тези жени които подвиват опашка,аз си казвам мнението а тогава кой как го разбира,за себе си да е.Може ли да те питам нещо лично?

    Коментиран от #45

  • 45 Раздвоение на личността

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Диди":

    Дидо-Стояне, започна вече сам да си пишеш и да си отговаряш.
  • 46 Диди

    0 0 Отговор
    Ти да не би да си ,,джойнт,,или на ,,кокс,,?
  • 47 киртачето

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Диди":

    Бай хой веднага да ти се извини - не живееш на гърба на българите, аси отраснала на гърба на българите. Сега живееш н гърба на клетите бежанци!
  • 48 Диди

    0 0 Отговор
    Киртаче,нещо не ти се отдава,,мисленето,,.
  • 49 До кога ще се изпитва Руското търпение

    1 0 Отговор
    Настава часът на възмездието! И каквото Русия завладее - връщане назад - няма! Да би мирно седяло - не би чудо видяло! Боклука се чисти с огън !
  • 50 До Стоянчо

    0 0 Отговор
    Тянка ко ш каиш ако за 22 минути изгледаш коментарии между западни журналисти за тяхното мнение и мнението за него на запад. Не от мен а от тях - от Запада фреш-директ! Иди на Ю Тубето и напиши ей тъй: "В первъе! Путин глазами западнъйх СМИ. Обожателите, но надо ненавидить." Тянка на английски с превод на руски. Не задължително да са съгласяваш със всички и всичко. Имай си пак своето мнение. Но все пак свети си сахатя и с други хора. Хора сме, грешим всички, но никога не е късно да преоткрием нещо ново. Аз съм дето пише винаги СЛАВА РОССИИ ! Нищо не ми пиши, веднага като го изгледал, дай малко време нека полегне ако си афектиран и тогава ми пиши. Жив и здрав да си. Аз Русията ценя, любя и обичам и от нея не случайно не се отричам. Ако искаш гледай още Вадимир Соловьов - програмата "Вечер с Влдимир Соловьов" от 18.10.2016 просто от любопитство . Пиши ми когато пожелаеш. Винаги приет.
Новини по държави: