Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 21:55 1 164 3

Обама: Тръмп да спре да мрънка

  • барак обама-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Той заяви, че битката за Мосул ще е трудна

Президентът на САЩ Барак Обама призова Доналд Тръмп да спре „да се оплаква“, след като твърденията му, че изборите за президент ще бъдат манипулирани, са били опровергани, съобщи Би Би Си.

„Опитът на г-н Тръмп да дискредитира изборите, преди те , дори да са се провели, е нещо безпрецедентно. Безпрецедентно е и ласкателството към руския президент. Съветвам г-н Тръмп да спре да се оплаква. Да се съсредоточи върху печеленето на гласове“, заяви Обама.

Днес  той прие в Белия дом италианския премиер Матео Ренци. Той коментира и офанзивата за връщането на контрола на иракския град Мосул

„Ще е трудна битка с победи и поражения. Ние обаче трява да я спечелим“, заяви Обама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Yankee Go Home.
  • 2 черна логика

    0 0 Отговор
    Черничкия не е нужно да се прави на много хитър, щото изглежда жалък - няма как да манипулираш избори без предварителна подготовка. И няма как да опровергаеш че ще бъдат манипулирани, преди да са се състояли самите избори! Черничкия може би вижда в бъдещето?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.