31 Октомври, 2016 16:46 2 133 2

ФБР удари по Хилари Клинтън

  • хилъри клинтън-
  • фбр-
  • избори

Нов скандал с нейни имейли

ФБР удари по Хилари Клинтън - 1
Снимка: БТА/AP

От ФБР са получили заповед за търсенето на имейлите, изпратени от частен сървър на Хилари Клинтън, открити в лаптопа на бившия конгресмен Антъни Уейнър, съобщи NBC.

Това става два дни, след като директора на ФБР Джеймс Комей разкри наличието на имейли, свързани със съпругата на Уейнър и основен асистент на Клинтън – Хума Абедин.

Според различни източници, Абедин е използвала един и същи компютър, за да разпраща мейлите на Клинтън. ФБР имат заповед за претърсването на компютъра на Уейнър, но тя се отнасяше само за предполагаемата му комуникация с непълнолетно момиче.

Сега предстои разследване, дали информацията изпратена от сървъра на Клинтън е била конфиденциална. Лидера на демократите в Сената обвини Комей, че с действията си нарушава закона. Това е пореден скандал около използването на частен сървър от страна на Клинтън, в периода, докато изпълняваше длъжността н държавен секретар.

Според последно изследване на „Вашингтон поуст“ Доналд Тръмп вече е започнал да топи преднината на Клинтън за президентските избори и тя вече води с около 3%/

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 0 Отговор
    ФБР играе по свирката на Путин!!!
    ФБР срещу бабаната е руска агресия!!!!
  • 2 Nero

    0 0 Отговор
    Много има да реве Америка и света,ако керливата бабичка и ционистка марионетка стане президент