Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 21:49 1 530 9

Чужди служби ровичкали в писмата на Хилъри Клинтън

  • фбр-
  • имейли-
  • хилъри клинтън-
  • сащ-
  • служби-
  • чужди

Остават броени дни до изборите в Щатите

Чужди служби ровичкали в писмата на Хилъри Клинтън - 1
Снимка: БТА/ AP

Американските власти смятат, че на „99% чужди разузнавателни агенции“ са ровичкали в електронната кореспонденция на Хилъри Клинтън, съобщи Фокс нюз.

Кандидатката на демократите за президент на Щатите е подложена на остри критики заради гафовете си през изминалите години, когато използва частен сървър и личен имейл адрес за кореспонденция.

Два независими източника, близки до разследването на ФБР, разкриха, че е почти сигурно, че чужди служби са проникнали и са чели електронни писма на Клинтън.

Майкъл Маккоул, председател на комисията по вътрешна сигурност, дори определи поведението на Хилъри Клинтън като предателство, защото си е боравила с чувствителна информация.

Американските власти продължават разследването, като са разпитвани и лица, свързани със случая, използват от републиканците като основен коз в битката за Белия дом.

Остават броени дни до изборите на американска земя. Преди дни стана ясно, че ФБР води разследване дали Русия е проникнала в електронната кореспонденция на кандидатката на демократите.

Кремъл категорично отрече обвиненията да има намеса в президентската кампания. Външният министър Сергей Лавров заяви, че твърденията са абсурдни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ар към с

    0 0 Отговор
    Каквото и да си говорите - тя ще е Президент на САЩ!
  • 2 Марио

    0 0 Отговор
    И кво от това. Тия да не би да не ровят? Скимтят като настъпани помияри.
    Който и да е президент, то се знае кой го управлява. Щом внука на чичо Том стана президент. Сега ще е жена, следващия ще е чернокожа жена, а по-следващия ще трябва да е с мека китка. За по-нататък не ми стига фантастиката.

    Коментиран от #7

  • 3 Диди

    0 0 Отговор
    През тези избори,малко дискутираха за политиката на Америка,а повече се обиждаха личнокой какво е направил,кой коя жена обарал о т.н.Ще спечели Клинтан.И двамата кандидати са лоши за този пост.
  • 4 Картър

    0 0 Отговор
    Ако Ванга се окаже права Килъри няма да е президент на щатите. Все още има време Светкавицата Барак да сложи точката на тази пропаднала държава САЩ. Разбира се като даде повод на Русия и Кигай.(
  • 5 ха ха

    0 0 Отговор
    Тая глупава дърта чанта с големите амбиции няма да добута до президентството.И по добре,че от семейство Клинтън никой не е видял добро.
  • 6 Kcaniba

    0 0 Отговор
    За съжеление, тези избори в САЩ стигнахя дъното...
    Фарса е пълен, предизборната компания е вояйорско шоу, надничане, подслушване, интриги.
    Путин бил виновен...
    ...личните взаимоотношения на първи план...
    Деградация и падение!!!
    А кой ще спечели, има ли значение, роне за нас?)))
  • 7 Визия

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Марио":

    Чернокожа еднокрака лесбийка, нали трябва да доказваме колко сме демократични :)))

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Марио

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Визия":

    Така де, нали каймака на обществото трябва да е начело.
  • 9 Марио

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Визия":

    Между другото историята на цветнокожата лесбийка е достойна да я опише Хичкок. Като за начало тя била резултат от страстната любов на двама чисто бели гейове расисти. Най-интересното е, че тя е родно дете, а не осиновена. Ако искате да научите продължението, пишете. Ще разкрия края и. Тя си родила КЕНТАВЪР и той също станал президент на щатите. Той бил до кръста цветнокож, а надоло бял.