5 Ноември, 2016 21:30 1 549 2

Фондацията на Клинтън призна, че е приела дарение от Катар

  • хилари клинтън-
  • фондация-
  • катар

То е станало по време на мандата на Клинтън като държавен секретар

Фондацията на Хилари Клинтън потвърди, че е приела дарение от $ 1 млн. от Катар, докато тя е била на поста на държавен секретар на САЩ, съобщи Breitbart News.

С дарението правителството на Катар е отбелязало 65-та годишнина на съпруга на Хилари – Бил Клинтън. Според председателя на фондацията Брайън Кукстра, дарението е било прието, но то не е представлявало политически стимул.

Информацията стана достъпна след разкритие на изтекли имейли на Хилари от страна на Уикилийкс. Катарското правителство не коментира информацията.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    0 0 Отговор
    Сега за няколко цента ли е цялата патардия,виж ако беше Путин,щяха да го направят по черен и от дявола.
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Тя признава един милион от Катар, но си трае за милиардите от Саудитска арабия. Килъри е типична източноевропейска политичка правеща състояние от политическата си кариера. Много би и подхождало прозвище като Тиква, Ряпа, Компир, Чушка, Зелка и прочее зарзават.)