7 Ноември, 2016 13:04 2 450 1

Путин, моят идол

  • родриго дутерте-
  • идол-
  • вадимир путин

Родриго Дутерте се възхищава на руския президент

Президентът на Филипините Родриго Дутерте заяви пред „Ал Джазира“, че неговият идол в политиката е руският държавен глава Владимир Путин.

„Путин няма илюзии за себе си. Той знае, че не е бил обучен за политик или държавник. Той обаче действа точно като президент. Моята характеристика за Путин е такава, с каквато аз бих се описал“, заяви Дутерте.

В същото време стана ясно, че президентът на Филипините е отменил сделката за закупуването на оръжие от САЩ. В момента той настоява за по-ниска цена. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    що ли изказването му не изненадва никого :)?сега е ред да смени американските и европеиските стоки с руски и работата ще се оправи на 100% година след въпросната смяна ще се откаже от думите си.особено като си купи руска кола и телефон!