Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 17:14 1 676 0

Тръмп, не пипай Тереза Мей

  • найджъл фараж-
  • доналд тръмп

Британският политик нарече американския президент Барак Обама: "омразен индивид"

Лидерът на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж, най-видният съюзник на Доналд Тръмп във Великобритания, определи себе си като "катализатор" за успеха на новоизбрания президент на САЩ, предаде Си Ен Ен.

Фараж, който изигра важна роля за решението на Великобритания да гласува на референдум за напускане на ЕС, си приписа заслуга за възхода на Тръмп и популистките движения в Европа.

Фараж нарече американския президент Барак Обама "омразен индивид", който не харесва Великобритания, а за Тръмп, чиято майка е била шотландка, каза, че е приятелски настроен към Великобритания. 

Фараж се пошегува с твърденията за сексуалните посегателства на Тръмп срещу жени. Попитан за евентуална среща между Тръмп и британския министър-председател Тереза Мей, лидерът на ЮКИП отвърна шеговито: "Елате и си поговорете с Тереза, но не я докосвайте, за Бога", а след това предложи да присъства на срещата "в ролята на отговорен възрастен, за да гарантира, че всичко е наред".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: