Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 11:21 1 572 2

Обама: Ще стана шофьор в Uber

  • обама-
  • шофьор-
  • президент-
  • uber-
  • интервю

"След като вече не съм президент ще спя поне две седмици", шегува се президентът на САЩ

Обама: Ще стана шофьор в Uber - 1
Снимка: БТА/АР

Какво бихте направили ако сте най-влиятелният човек на планетата, но мандатът ви свърши? Бихте отделили повече време за семейството си? Бихте се отдали на четене на книги? Или пък ще играете по-често голф? 

Е, в скорошно интервю за CBS пред актрисата Джина Родригес, президентът на САЩ Барак Обама бе попитан точно това. 

"След няколко месеца вие ще останете безработен, като голяма част от нашите сънародници. Какво мислите да правите тогава? Може би ще опресните CV-то си? Може да стартирате блог в Youtube - сега е много популярно", пошегува се актрисата. 

"Uber", отговори кратко президентът Обама след кратък размисъл. Това шокира Родригес, но тя го прие с усмивка. 

Ще можем ли наистина някоя вечер, след като сме били на гости на приятелско семейство, да си поръчаме Uber, да се настаним удобно на задната седалка, а шофьор да бъде 44-тият президент на САЩ? Най-вероятно не, като вземем под внимание комедийния талант на Обама. Той даде и по-сериозен отговор на въпроса.

"Ще спя поне две седмици. След това ще продължа да се опитвам да давам възможности на младежите със затруднения. Ще продължим работата си в образователната система - момичетата трябва да получават същото ниво на образование като момчетата. Така, че ще продължа с всичко, което съм вършил досега", завърши Обама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иииииииии

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Обама: Ще стана шофьор в Uber......във Кения....
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    По- добре пазач в зоологическа градина, поне банани ще яде на воля!)