Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 15:52 1 358 4

Меркел и Tръмп говориха по телефона

  • ангела меркел-
  • разговор-
  • доналд тръмп

Тя го е поздравила за победата му на изборите

Германският канцлер Ангела Меркел за първи път осъществи личен контакт с Доналд Тръмп. Тя е говорила по телефона с новoзбраният президент на САЩ Доналд Тръмп. Това съобщи говорител на германското правителство. Меркел е поздравила Тръмп за избора и му казала, че "ще се радва да го приветства най-късно на срещата на върха на Г-20 в Германия".

Срещата на Г-20 е в началото на юли следващата година в Хамбург. Меркел отново е потвърдила, че Германия и Америка тясно са свързани от общи ценности и на тази база иска да работи с Доналд Тръмп. 

По време на предизборната кампания Доналд Тръмп остро критикуваше Ангела Меркел за нейната бежанска политика, припомнят медиите в Германия. Тогава той каза за Меркел: "Не знам как тя си представя  ада". През следващата седмица на посещение в Германия пристига президентът на САЩ Барак Обама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    0 0 Отговор
    Тя го кани,обърнете внимание,,най късно до....,,Меркел не бърза да го види,това е добре,с това иска да му каже нещо.
  • 2 Картър

    1 0 Отговор
    Бабата на Тръмп е германка за разлика от бабата на Меркел и нищо добро не я очаква. Съгласно Канцлер акт-а Тръм има право да и поиска оставката по всяко време на денонощието, а тя е длъжна да я даде. Точно този документ използа Обама за да превърне Европа в ислямистки зверилник и да угоди на израелските си събратя, които търсеха възмездие заради Холокоста.
  • 3 Диди

    0 0 Отговор
    За така наречения документ,,Kanzlerакт,, се говори като за ,,легенда,,.Не е доказано че ексистира.BRD е основана1956година.По интернет се пише за това,а по руските канали също.
  • 4 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор
    Червената бабичка си заминава и тя го знае, затова се е изнервила и се опитва да се прави на тежка и значима, но истината е че е една глупава еврейска кукла на конци!
Новини по държави: