11 Ноември, 2016 18:06 2 918 5

Тръмп похвали протестиращите в САЩ

  • доналд тръмп-
  • протести-
  • сащ

Няколко часа по-рано ги посече

Доналд Тръмп коментира избухналите протести срещу него в САЩ, съобщи „Вашингтон Пост“.

В няколко американски града избухнаха протести срещу избирането на Тръмп за следващ президент на Америка.

„Обичам факта, че малка група от протестиращи показаха страст за нашата страна. Всички ще се съберем и ще бъдем горди“, написа Тръмп в Twitter.

9 часа по-рано обаче Тръмп имаше малко по-различно мнение за протестите.

„Имахме много отворени и успешни избори. Нечестно е, че професионални протестиращи, насъсквани от медиите, сега правят демонстрации“, коментира Тръмп.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 1 Отговор
    Американските соросоиди в действие! Схемата е същата, ще надуват вувузели, ще думкат тъпани, ще напикат и насе*ат навсякъде и като дойде националната гвардия ще се изпарят яко дим! Защото Тръмп не е Орешарски и ако се наложи ще изпъди Сорош от САЩ, в родното му унгарско гето, защото с неговите пари са финансирани тези безредици и брутални вандалщини.
  • 2 123

    0 0 Отговор
    протестиращи все млади хора -колежанчета , платени и глупави ...и те не знаят за какво реват...

    Коментиран от #3

  • 3 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Тези които визираш в щатите им казват SJW или cultural marxists, това са типичните левичарски отрепки, които в България ги наемат на работа в някои от фондациите на мръсния чифут Сорос. Този мръсник добре си е направил сметката, понеже са тъпи и лесно манипулируеми има многобройни армии от тях, с които сваля неудобни правителства, добре направиха в Унгария и Русия че ги изгониха, за това им свалям шапка до земята.

    Комунизма и капитализма са двете страни на един и същ шекел! Ако не вярвате питайте Кашел Мордохай Леви (Карл Маркс), Фридрих Енгелс и неговия учител Моше Хес!

    https://img.ifcdn.com/images/327917d4c301b1410034a212dc3270fbb1f64bdd72ea2e2ffea2bee6a199df71_1.jpg
  • 4 Джими

    0 0 Отговор
    Този перчемлия доказа,че на света няма нищо случайно и парите са царя! Единственото по голямо от парите е властта и той си я купи!

    Коментиран от #5

  • 5 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Джими":

    Понеже следях изборите, мога да ти кажа че Хилъри имаше ОГРОМЕН бюджет набавен чрез дарения от най-големите банки и корпорации в пъти по-голям от този на Тръмп (който междудругото се спонсорираше сам самичък) и пак не можа да си "купи" властта, така че помисли пак ако можеш разбира се и ще видиш, че коментара ти няма нищо общо с реалността!