Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 13:01 1 998 1

Джон Кери е на визита в Антарктида

  • джон кери-
  • антарктика-
  • визита-
  • климат
Джон Кери е на визита в Антарктида - 1
Снимки: Туитър

Държавният секретар на САЩ Джон Кери стана най-високопоставеният американски държавен служител, който посети Антарктида, съобщават Си Би Ес.

Нека само накратко отбележа необикновения опит и как бях и съм впечатлен от забележителния принос на толкова много учени и колко много хора са ангажирани да научат и да ни покажат правилния път за вземане на решения, отбеляза Джон Кери.

Той е американският дипломат с най-висок ранг, който посети Антарктида. Пътуването му включваше обиколка на управляваната от Нова Зеландия база Скот, както и пътуване с хеликоптер, за да стане свидетел на последиците от изменението на климата.

След над четири часово пътуване групата пристигна в американската станция Макмърдо.Промените в климата засягат всеки един от жителите на седемте континента. Ние трябва да действаме. Да се игнорират промените в климата носи риск. Това написа в профила си в Туитър Джон Кери.

Джон Кери се въздържа да прави публични изявления. Часове след края на вота той поздрави новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Добродушен и почтен човек, но по- детски наивен и глуповат. Използваха го за да придадат някакво човешко лице на чудовището Сорош.