Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 16:44 1 934 8

Майка изхвърли детето си на улицата – гласувало за Тръмп (ВИДЕО)

  • дете-
  • майка-
  • доналд тръмп-
  • президент-
  • видео

Дали детето вече съжалява за "избора" си?

Майка изхвърли детето си на улицата – гласувало за Тръмп (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Разгневена майка от американския щат Тексас изхвърли малкото си дете на улицата, защото в училище „гласувало“ за Доналд Тръмп, съобщи TMZ.

В даскало малчуганите си организирали собствени импровизирани избори, а майката разбрала в последствие, че детето й дало гласа си за републиканеца.

Единственият аргумент на нищо неподозиращото дете бил, че е „виждал Доналд Тръмп по телевизията“.

Майката стегна куфара на плачещото си дете и го изрита на улицата, за да научи своя урок – в къщата им няма място за поддръжници на Доналд Тръмп.

Кадрите бяха приети от някои потребители с усмивка, но други остро разкритикуваха родителя, който си е позволил да се държи по този начин към детето, което не разбира от политика и не е наясно с избора си. Вижте кадрите:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 1 Отговор
    Типично като циганите. Имат много деца и не им пука за тях.
  • 2 шшш

    0 0 Отговор
    тогава всички бели трябваше да изхвърлят своите деца ,закъдето гласуваха за Обама .. ЦИГАНСКИ РАБОТИ,ВЯРНО.
  • 3 Едноок

    0 0 Отговор
    Само на мен ли ми прави впечатление че е гласувало дете?

    Коментиран от #4

  • 4 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Едноок":

    Хайде прочети още веднъж статията. Става дума за импровизирано гласуване в училище.
  • 5 Народа е сива ленива сган!

    0 0 Отговор
    Как може да търсиш под вола теле или на бадем орехи? Ако ти стиска чипика защо купуваш същия номер отново. Да гласуваш за Килари значи приемаш сегашното си дередже. Тя е от същият отбор на Обама и те е съпричастна директно към днешното състояние в САЩ и в света! Не компетентна , безотговорна пионка и кариеристка пробиваща път на дъщерята. Защо? Ами като шеф на външно министерство не изпрати подкрепа за защита на посолството и служителите за които тя лично отговаря! Резултата? Избиха личният състав а посолството разрушиха. Имате ли думи да оправдаете Килари ако вие сте неин служител, бихте ли работили за нея и бихте ли я избрали за лидер на държавата ви? Следващото - Сноудън и Асандж се опасяват за своя живот за туй че разкриват конспиративни истини в ощърб на демократичната система, а тя обмяна хиляди електронни държавни секретни съобщения по открит сървери и поставя под риск сигурността и дискретността на нейното министерство. Вместо да е отстранена за престъпна небрежност и разкриване на държавни тайни , демократите в предлагат за претендент в борбата за президент ! ! ! А на 23ти Октомври тази година шефа на Вики ликс ненадейно се помина. Народа е не е свиня, народа яде всичко! Паплач която се държи като говедо пред вратите на "Родопа"! На кого да се смееш и на кого да се смилиш?
  • 6 Глас народе глас божий ?

    0 0 Отговор
    Ако си недоволен от сегашното състояние в страната, търсейки цивилизован път за нейното изменени чрез избори и да накажеш дъщеря си затуй че е избрала пътя на промяната, говори пределно ясно, че манипулацията съзнанието на хората играе огромна роля. Детето е по-точно в своя избор от родителят!
  • 7 Диди

    0 0 Отговор
    Изгонила детето си ,веднага трябва да й се отнемат правата като родител,детето да отиде под защитата на държавата.
  • 8 Villy

    0 0 Отговор
    ДЕТЕТО СИ Е ПРАВО. ХАРЕСВА ТРЪМП И ГЛАСУВА ЗА НЕГО.