13 Ноември, 2016 07:21 1 249 5

Столтенберг притеснен за НАТО

  • нато-
  • саш-
  • йенс столтенберг

Той призова за запазване на Алианса

„Изправени сме пред най-голямото предизвикателство към нашата сигурност от поколение.“ Това заяви генералния секретар а НАТО Йенс Столтенберг, цитиран от ‚ „Гардиън“.

В момента има несигурност около бъдещето на Алианса след избора на Доналд Тръмп за президент на САЩ.  В кампанията си той многократно говори за ограничаване на ролята на САЩ в НАТО и засилване на ролята на европейските държави.

„Сега не е момент,в  който под върпос да се поставя сътрудничеството между НАТО и Европа. Единственият случай, в който НАТО беше изправено в ситуация един атакуван, всички атакувани, беше периодът след атаките на 11-ти септември.  Изправени сме пред най-големите предизвикателства след Студената война‘, заяи Столтенберг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Къво нато бе?паразити дето смучат трилиони
  • 2 лого

    0 0 Отговор
    Ma този наистина ли си мисли, че той е шеф на НАТО?
  • 3 tost

    0 0 Отговор
    И ко се оказа,че Нато без САШ ,не струват нищо .Тръмп е прав искаш помощ ,плащаш .Комунизма свърши господа еврогеЙци :)

    Коментиран от #4

  • 4 Лупи

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "tost":

    Ами ние сме платили твърде висока цена бе, тарикат? Златото ни го изсмукват на безценица, отделно ни подариха банките на Рогшийлдови и кой ли не, отделно ни подариха какво ли не, за нас данъци и геноцид от Тиквата и мафия и бесепари депесари гербери седесари цендесевари и каква ли не паплач, отделно ни пречи бюрокрацията ние българите в България да живеем и печелим като хора още от соца и досега откакто проклетата ковмисарска юдомафия ни прецаква и не спира, ти искаш и още да плащаме? Какво да плащаме? че ни мачкат и прецакват всякакви местни и чужди паразити врагове ли? Затова ли да плащаме? И с какво? И колко още? че генералите си лапат парите и разсипаха БА, пак ли да плащаме и още колко? че продават имоти на БА и си вземат комисионните а ние пак да строим наново казарми за да плащаме и техните кражби и нови ли? ДОКОГА бе? Че тия наемници наричани военни и полицаи вместо да сритат ВРАГА но и местен и чужд, кротичко си лапат заплатките като овце и ни оставиха да ни мачкат и крадат и тикви и всякаекви ли? не ми пука, какво мисли Столтенберг - ние сме прецаквани и от нашите и от чужди политтици и какви ли не. Пука ми какво мислят свестните американци - такива като мен - почтенни справедливи човеци и не само американци. Ние Човеците плащаме с труд живот кефа и печалбите на паразитите. Навред е така....
  • 5 Гого

    0 0 Отговор
    Нато е по скоро някаква облачна услуга която почти няма никаква стойност или полезно действие.
Новини по държави: