13 Ноември, 2016 11:24 1 214 2

Ислямска държава обучава терористи да стават бежанци

  • ислямска държава-
  • терористи-
  • бежанци

Те усвояват умения, за да влязат в Европа

Бойците на Ислямска държава са започнали да обучават бойци за това как да се сливат с бежанските потоци, за да могат с тях да влизат в Европа. Информацията е на германското разузнаване, цитирана от Welt am Sonntag.

Според германската Федерална служба за разследване (БНД), определени джихадисти са обучавани как да се влеят в бежански вълни, да се прикриват и какво държание да спазват по време на интервютата с имиграционните служби. Според БНР терористите, организирали атентатите в Париж от 13ти ноември, са влезли в Европа като бежанци.

Според последни данни на германското разузнаване, терористите са планира атентати не само във Франция, а и в Холандия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    То не е много сложно - един въйфон и пачка пари в джоба, без лични документи, соросидните организации разпространяват напечатани инструкции на арабски къде да отидете и какво да искате и направите за да не ви изгонят, а БХК, ГХК и т.н. ще ударят едно рамо, ако нещо се закучи. След това гърмите от щастие че вече сте в Европа и виката алахакбар и барабар с вас отнасяте няколко невинни!
  • 2 мноУ умно

    0 0 Отговор
    Те германците "откриха топлста вода" , малоуници напълниха ни с тая паплач, а сега се правят на "интересни" !!!
Новини по държави: