13 Ноември, 2016 13:19 1 229 2

Европа не трябва да се бои от Русия

  • европа-
  • марин льо пен-
  • русия

Според Марин Льо Пен е време да се задълбочат преговорите с Владимир Путин

Европа не трябва да се бои от Русия - 1
Снимка: БТА/АP

„Европа не би трябвало да се бои от съвременна Русия.“ Това в интервю за Би Би Си заяви лидерът на френския Национален фронт Марин льо Пен.

„Няма от какво да се боим. С Русия имаме дългосрочни отношения и приятелство в исторически план. Русия е европейска страна.

Няма причини да пренебрегваме Русия, както правихме по времето на Студената война. Ако искаме силна Европа, трябва да преговаряме с Русия. Владимир Путин се опитва да защити традициите на страната си.

Победата на Тръмп на изборите в САЩ направи това, което преди се смяташе за невъзможно – възможно. Всяка страна трябва да може да защитава интересите си. Трябва да заместим ЕС с Европа на свободните нации“, заяви Льо Пен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бавно но

    0 0 Отговор
    все пак Европа се събужда след дълъг юитуржичен сън в амерканската бърлога. Дано най сетне се осъзнаят че нато не е Европа, а злото на Планетата.
  • 2 Бавно но

    0 0 Отговор
    литургичен сън
Новини по държави: