Last news in Fakti

14 Ноември, 2016 14:03 5 072 21

Русия намигна на България

  • русия-
  • проекти-
  • българия-
  • румен радев

Поздрави за Румен Радев

Говорителят на руското президентство Дмитрий Песков коментира резултатите от президентските избори в България и Молдова, съобщи ТАСС.

Изборите и в двете страни спечели кандидатите на леви партии – Румен Радев и Игор Додон, в чиито послания присъстваха призиви за нормализиране на отношенията с Русия.

„Ние сме впечатлени от твърденията, които показват желание за работа и нормализиране на нашите отношения с други страни. Ние не одобряваме тенденцията тези кандидати да се определят като проруски. Ние уважаваме изборът на българския и на молдовския народ. Ние безусловно поздравяваме кандидатите, спечелили тези избори“, заяви Песков.

Той определи България като важна страна, през която са били разработвани големи проекти, които впоследствие са били замразени. На този етап перспективите за разработването на проектите Южен поток и АЕЦ Белене са минимални. Надявам се, че ще се появят нови“, заяви Песков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Аидее. почна се

    Коментиран от #7, #20

  • 2 Диди

    0 0 Отговор
    О да,сега ще има големи възхваления.

    Коментиран от #4

  • 3 Блоу ит

    0 0 Отговор
    Айде, ЗАпочна се с дежурните глупаци.

    Ко стане, бе, Кранто?
    Уйде коньо у реката. ХАХАХА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Диди

    0 0 Отговор
    Ха ха,днес всички са с лошо настроение.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 onq s magareto

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Публикувано във факти.бг: нормализиране на нашите отношения
    -А дано.
    Дай зоб на коня, че ми се види изпусталял от къчове.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s magareto":

    И като се нормализират ше караш жигула

    Коментиран от #18

  • 10 Хасан

    0 0 Отговор
    Малееее Молдова и България заедно...!! А искахме да сме с шведкини, холандски,немци
  • 11 onq s magareto

    0 0 Отговор
    Москвич не може ли? Той много по-добър от жигулата ти.Запомни едно :Москвичът ми е много по-добър от жигулата ти.Апропо, на магарето е по-голям, Дидке.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Диди

    0 0 Отговор
    Това отдолу не съм писала аз.Тези които не са способни да си защитават мнението,моля да не пишат от чуждо име.
  • 15 Диди

    0 0 Отговор
    Изтриха го.
  • 16 Картър

    0 0 Отговор
    Песков е туркофил до халката на д- то си и на него не можем да разчитаме. Ожениха го миналата година за благозвучие, но по- скоро би трябвало да го омъжат.
  • 17 58 номер

    0 0 Отговор
    Лелеееееееееееееееее , правя смедка на пенсията ми . Значи 100€ потръския курс правят правят ,е колко рубли правят бе джанъм ? Мисля че ше бъда богат евраазиец . Понеже не видях рубли на борсата ,да не са минали канадски долари бе? Е ся съжелявам че сбърках .МОЛЯ ВИ СЕ ГН. БОРИСОВ , ВЪРНЕТЕ СЕ !!! .
  • 18 селяндур

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Абе водач на коня, ти руснацзите за малоумни ли ги смяташ? Те карат всякакви коли вече, имат и свое производство и внасят дори Мечрочци и Баварки. Отделно имат куп джойнтвейнтчърис гигантите и ползуват техни платформи и части. Соца безвъзвратно умря. А и по-добре, донякъде, защото показа негативите си тук - с крадливи лъжливи престъпници на власт, ни соц ни пазарна стават като хората. А трябва ли да се караме с руснаците, щото някои лобита на власт искат? Мисля, че НЕ! Ние, че фолка се караме, но политиципте нали си присвояват без да питат да говорят от наше име и ни скарват. А това е престъпление по Право, защото никой няма правото да сключва договор от друго лице, без нотариалното му разрешение....! А политиците си присвояват това право ис тават престъпници? Значи са за пандиза! Ала Правосъдните не ги обвиняват не ги съдят не ги затварят? Значи и те са престъпници по съучастие! Аз имам Житула все още. Но не може да се сравни с Опела. И все пак, тя е нелоша кутия на колела за груба селска работа. Пък и е лесно се обслужва. Не е претенциозна върви и с А71 и с А98. При това само с настройки на карбуратора. Но Опела си е Опел спорт няма... Новите руски коли са модерни. Не са лоши.
  • 19 Гост

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера след като определено не харесват България "механик-водачът на коня", циганинът и Деса защо са все из форума да го спамят само
  • 20 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Конь, диди, и други тролчета жалки, не се засягайте, Путин е великодушен и ще ви намигне и на вас. Ако слушкате, може и подаръче от дед Мороз за НГ да получите. Сега се утешавайте взаимно с ваш'та мама и бащитаца ви, генерала-тиква.
  • 21 Диди

    0 0 Отговор
    Е,Кроко,моля не се излагай така.Аз не обичам много да съм послушна.и въпреки това,подаръци получавам.И не ми засягай,,юнаците,,.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания