Last news in Fakti

20 Ноември, 2016 11:25 5 395 23

Швейцария отговори на Русия за самолета (видео)

  • швейцария-
  • русия-
  • самолет

Швейцария отговори на обвиненията на Русия по повод скорошния инцидент във въздушното й пространство.

От Берн отбелязват, че изтребителите, прелетели в петък близо до руски правителствен самолет, пътуващ за Перу, са били на рутинна проверка, предаде ТАСС. Те са го ескортирали до напускането на швейцарското въздушно пространство.

След като руското посолство в Берн поиска обяснения, швейцарското министерство на отбраната съобщи, че два изтребителя са летели до самолета, в който са пътували дипломати от екипа на Владимир Путин в продължение на седем минути. Такива действия се правели по около 400 пъти годишно за проверка на самолетите, принадлежащи на чужди правителства.

"Това е като полицейските патрули на улицата, проверяващи дадена кола, за да се уверят, че не е открадната", заяви говорител на министерството, цитиран от ТАСС.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ouk

    1 1 Отговор
    "Ники Лауда" ще се вайка май на "ответа"
  • 2 роша

    5 3 Отговор
    Ххаахааха тия швейцарците са уникални-.аааххх обяснението....при положение че маршрутите се съгласуват отрано--това обяснение е тъповатичко.....
  • 3 Диди

    5 13 Отговор
    Успокойте се.Швейцарците не са прости,тяхно право си е.Явно има причина,защо така са реагирали.А постоянно да хвалите Русия като най мощна и велика,и че тя има право навсякъде и за всичко.то това показва колко сте ,,ограничени,,.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 кроко

    6 0 Отговор
    Ама махнали ли са със стоппалка и проверили ли са документите на самолета? А пилота тествали ли са го с дрегер, че знаеш ли ги тия руснаци!
  • 5 кроко

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    Кой я хвали Русия, я ми дай цитат, или отивай на очен лекар! Ти може ли да не си на всяка манджа мерудия? Гледай си собствените манджи, че да не загорят!
  • 6 Конфуций

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    Някакъв комплекс ли имаш?
  • 7 Мемфис

    1 5 Отговор
    Ушанките сигурно са пренасяли еквивалента за доставените наркотици!
  • 8 Диди

    3 8 Отговор
    Кроко,..поеми въздух и се успокой.Готвя винаги със желание и повечето МИ манджи са вкусни.Аз не мразя Русия,не мразя Америка.Не ми задавай глупав въпрос,,кои хвалят Русия,,.Отвори очи и наостри уши,чети правилно кой какво пише.Ти си от тези на които не се харесва,че жена взима отношение по каквито и да е теми.Всеки има право да сподели мнението си.А това.че теб те дразни,че жена взима отношение...е Кроко,мен ,това не ме интересува.

    Коментиран от #9

  • 9 кроко

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Диди":

    Диди, знам че не те интересува мнението ми, а и мнението на някои други, но въпрост е че много други неща не те интересуват. Ти си имаш своя гредна точка и отказваш да помислиш дори върху начина, по който си я изградила. А когато отказваш да се аргументираш или да докажеш твърденията си, това е или показателно за несъстоятелността на гледнага ти точка, или дори за невежеството ти.

    Ако следваме твоята логика, ти също не би трябвало да се месиш когато нечие мнение не ти харесва, но го правиш. И в същото време отказваш да се аргументираш за твоята позиция и отказваш да помислиш или примеш чуждата! С какво си по различна? Ако искаш да си водим монолози, няма проблем. Ти си пиши и без това никой не обръща внимание на повърхностните ти мисли.
  • 10 Диди

    1 6 Отговор
    Кроко,преди няколко дена,ти писа за мен...,,че аз би трябвало да съм полъскана от това,че ме вэзприемате като РАВНА С МЪЖЕТЕ ипр...Аз ти отговорих,но явно не си прочел това.Първо,да те питам..Ти в кой свят живееш,че да си позволяваш да пишеш,че трабва да съм полъскана от такива като теб? До това,че аз не се обяснявам ТОЛКОВА ДЪЛБОКО,както го правиш,то не означава че съм глупава.Често ме отегчават обяснения по събития станали преди много,много години.Ние всички трябва трезво да мислим как искаме да живеем за в бъдеще.Ако някой иска да живее в така наречения,,социализъм..то той да реши.Но той не може да отнеме ,,правото,,на другите хора.А колко съм компетентна или не,на това може само един човек да отговори,..това съм аз,а не ти.

    Коментиран от #12

  • 11 Диди

    1 5 Отговор
    Кроко,ти ме наричаш ,,невежа,,.Това е наглост.Не ме познаваш и нямаш право да ме определяш като такава.
  • 12 Трол

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Доста правописни грешки, даже думата полЪскана си я сгрешила два пъти по един и същ начин, явно за затвърждаване на "знанията". Мен щеше да ме е срам, но явно освен неграмотна си и безочлива. Някой те е нарекъл "невежа"? Явно е имал право. Вместо да го обиждаш запиши вечерно!
  • 13 Кабинчо

    1 0 Отговор
    Нищо чудно и изтребителите на часовникарите да са се заблудили. Ми то горе няма указателни табели и знаци. Решили са да се ориентират в пространството покрай него.
  • 14

    1 0 Отговор
    Все едно комара да говори на мечката.
  • 15 Име на гост

    3 1 Отговор
    И като заговорите за Швейцария, колко от вас са ходили том? Щото аз съм бил и да ви кажа, че по-полицейска държава е само Германия. Хората са страшно студени расисти. Не влагат капка човечност и се държат като роботи. Голяма част от тях са минали под дъгата и до преди 15год имаха огромна опасност от демографска катастрофа. За да не делят парите на времето са правели страшно много смесени бракове. В днешно време жънат резултата. Пълно е с криви и увредени хора почти на всякъде. Имат странно разбиране за всички заобикалящи ги народи. За тях това са окупатори. Гони ги нечовешка параноя. Всеки който не мяза на бозав олигофрен и определено не е Швейцарец се гледа като потенциален терорист. Техните полицаи може да те спират когато и както си пожелаят. Държат се нагло и друг език освен селски немски не говорят. Обвиняват всички чужденци за проблемите си. А имат самочувствие все едно са синове и дъщери на боговете. Относно случая със Руският самолет, явно са си помислили че ще им метнат атомна бомба Ръшаните. Кой знае какво притеснение и паника е настанало в отбранителната им система. Някой може и леко да се е опущил в камофлажа от зор даже. Та, така на кратко за големите тарикати от страната на на-грозните жени в европа. Банките се държат от еврейчета, парите в тях до голяма степен са им наследство от третият райх, останалото са кравари и високотехнологични фирми в които изтекоха хиляди умове от источният блок. Ма щом им носят огромна печалба, проблем няма. Двули
  • 16 onq s konq

    0 6 Отговор
    Вместо руснаците да са доволни че ИЗОБЩО ИМ СЕ ОСИГУРЯВА ЛЕТАТЕЛЕН КОРИДОР В ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА,те тръгнали да задават въпроси...БЕ Я ВЗЕМЕТЕ ОЩЕ НАКАЗАТЕЛНО ЕМБАРГО БЕ УШАНКИ ПЪРВОБИТНИ,ЧЕ ДА ВИ УВРИ СИБИРСКИЯ БУЛГУР!!!

    Коментиран от #17

  • 17 СЯ НЕ ЯМ КОНСКО

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    НЕ КОРИДОР А ЦЯЛ ЕС ША ИЗРИНАТ САМО НЕ СА РЕШИЛИ АМА ТОГАВА ША ЯМ КОНСКА ПАСТЪРМА С КЕФ

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 tost

    3 0 Отговор
    Тъй като има забрана за определени руснаци да влизат в ЕС,ги проверяват "случайно""някои да не скочи с парашут;)
  • 20 Диди

    1 1 Отговор
    До този,който сега не искал да яде конско.Мечтай си още за конско,а руснаците знаят къде им е местото.
  • 21 Диди

    0 2 Отговор
    Троле,ти си сигурно от този тип хора,които цял ден си седят пред прозореца и с бинокъл наблюдават кой минава,кой какво прави.Ти си една мъжка,,клюкарка,,.Всеки път правиш забележки на който ти падне.Явно си изкукурдякъл отвсякъде.Никой друг човек не досажда с това,да критизира кой,колко правописни грешки е направил.Моля да отидеш на психолог и да направиш една ,,трайна,,терапия.

    Коментиран от #22, #23

  • 22 Трол

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Мий си чинии в Германия, не ми пречиш. Просто ти показвам какъв ти е капацитета.🐒
  • 23 Трол

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    А, и не ти се отдава психоанализата. Можеш да започнеш със Зугмунд Фройд и едноименния му труд, и то в оригинал. Успех!
Новини по държави: