Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 09:37 1 307 0

Бивш кандидат иска повторно преброяване на гласовете

  • джил стайн-
  • повторно-
  • преброяване-
  • гласовете
Бивш кандидат иска повторно преброяване на гласовете - 1

Бившият кандидат за президент на САЩ от Зелената партия Джил Стайн подаде петиция за повторно преброяване на гласовете в щата Уисконсин. Тя не е съгласна с резултатите в редица щати и иска тяхното преразглеждане, предаде CNN.

Стайн обеща да подаде петиция с искане за преразглеждане на гласовете в Мичигън и Пенсилвания. Крайният срок за подаване на заявката за повторно преброяване в Мичигън е 30 ноември, а в Пенсилвания 28 ноември, уточнява Стайн в Twitter.

Джил Стайн e американска лекарка, активистка и кандидат за президент на САЩ през 2012 и 2016 година от името на Зелената партия.Кандидатира се два пъти за губернатор на Масачузетс - през 2002 и 2010 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА