Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 10:34 2 203 20

Шулц иска да говори за Русия с Румен Радев

  • мартин шулц-
  • русия-
  • румен радев

Двамата ще обсъдят и имигрантската криза

Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц изрази желание да обсъди с новоизбрания президент Румен Радев позицията му спрямо мигрантите и отношенията с Русия. Това той заяви пред БНР.

Става дума за изказванията на държавния глава за лимит на бежанци, за по-твърд подход срещу нелегалното пресичане на границата и че няма да позволи България да се превърне в "буферна зона на Европа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    13 0 Отговор
    Да се надяваме че ген. Радев не е нито Пастирка, нито Тиква и няма да коленичи пред Еврогейовете.
  • 2 стоян георгиев

    4 9 Отговор
    надяваи се !лошото е че въпросния генерал е мноооого по- зле .ще удовлетвори обаче желанието ви да се ерчи и ще получи тва дето търси,само че то ще се отрази директно на съдържанието на хладилника ти.

    Коментиран от #3, #11, #12

  • 3 Ь 7777

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Ти едва ли знаеш какво си търси Радев...но интересно е,какво ти търсиш? А за хладилника не умувай тук-защото в последните години се увеличиха Българите които ровят в кофите за боклук...схващаш ли г-н "ТО"..???

    Коментиран от #4, #10, #13

  • 4 onq s konq

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ь 7777":

    За последните години е ясно,но що не кажеш нещо за "предпоследните"?...Като например за периода на ЖАНВИДЕНОВАТА ЗИМА И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!Аре кажи ми за БСП ли ще гласуваш на следващите избори,пък аз ще ти кажа защо НЕ!!!

    Коментиран от #7

  • 5 БАЙ ГАН4О

    4 0 Отговор
    Ами кажи защо НЕ
  • 6 БАЙ ГАН4О

    4 0 Отговор
    Хайде не се срамувай тук сме си близки кажи защо НЕ
  • 7 Ь 7777

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Абе много сте примитивни това НПО-драскачите бееее...Това че критикувам сегашните безумия на политиците ни-не означава че подържам БСП....или викаш вие не търпите критика-точно като комунягите навремето...И е факт,че Радев в пъти е по-за предпочитане от сегашното недоразумение наречено президент...

    Коментиран от #9

  • 8 БАЙ ГАН4О

    3 0 Отговор
    Ало да не ти е пълна устата с нещо,че не можеш да отговориш
  • 9 onq s konq

    1 8 Отговор

    До коментар #7 от "Ь 7777":

    Примитивен си ти,след като мислиш другите за примитивни!Познах от първия път че НЯМА да гласуваш за БСП и ще ти обясня защо почти всички гласували за Радев ще постъпите така:Защото БСП отдавна се е превърнала в съюз на бизнесмени-олигарси и искат властта единствено за обогатяването си,което ще влоши още повече положението ви.И вие го знаете отлично!Радев обаче...е НАДЕЖДАТА ВИ ЗА ПРИВЪРЗВАНЕ НА БГ КЪМ КОЛЕСНИЦАТА НА РУСИЯ,което е съвсем различно,което предполага НОВ 9 СЕПТЕМВРИ с Русия зад гърба ви и ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЛАГАТА ЧРЕЗ РЕВОЛЮЦИЯ И ПОСЛЕДВАЩА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ,т.е. РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ,ПРИ КОИТО "ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ"!...Та кой казваш е "примитивен"?:)
  • 10 ГЛОДОМОР

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ь 7777":

    Интересно с какво образование са тия хора и какъв трудов стаж имат- какво могат да правят освен да ровят в кофите???

    И още по-интересно какво са правели тия хора преди да започнат да ровят в кофите ? Може би другите кайто не ровят в кофите са ги хранили достатъчно че да не ровят в кофите???
  • 11 Д'Мин

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Отварям хладилниците (защото са два, във всеки апартамент по един), и о Боже-пълни са! Да благодаря на Борисов ли или на теб? Като си докарваш само ти, тук в България над 2500 евро месечно, тогава ела да ме плашиш с празен хладилник!

    Коментиран от #14

  • 12 кроко

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    "лошото е че въпросния генерал е мноооого по- зле" - достойно измуча трола стоя георгиев, виден експерт по всичко - то не бяха чудни далавери за 160 милиона за да гледаме 1000 бежанци; българи-мохамедани били извършили баташкото клане; някоя си фирма регистрирала загуба за миналата финансова година и тролола се радва, че валирала - като лупак, който не знае кога едно дружество се обявява в несъстоятелност........... ненадминат си по икономика, история, енергетика, международа политика, що не се кандидатираш за премиер, тролче?

    Коментиран от #15

  • 13 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ь 7777":

    тва не е вярно.всъщност ти никога не си писал нещо дето да е вярно.явно ти прави удоволствие да лъжеш.провери с колко се увеличиха заплатите и с колко падна безработицата в последните години особено в последните две.иначе ти може да ровиш в боклука ,но не го твърди за всички.
  • 14 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #11 от "Д'Мин":

    дано са ти пълни,но тези дето идват след радев и дето го избутаха на пред не могат да работят в полза на българския хладилник ,съдържанието на които сега е определящ за нашето самочувствие и съответно отселяване,като народ.след него идват овчаров,доган ,добрев и т.н. доказали се ненормалници.
  • 15 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "кроко":

    искам да ми кажеш кви са били извършителите на баташкото клане.чакам!!!!!!!!!не виждаш ли че с арогантност само не става ????излагаш се като кифладжия дано си такъв поне да ти отива професията на характера.всичко дето съм писал струва пари ,а аз ти го давам безплатно ,но тва е все едно да храниш прасе с трюфели :))!оно си сака помията!бежанците дето ще гледаме ако се срути ес ще бъдат много повече отколкото сега и ще ги гледаме без пари подобно на сърбите,които са този хал,а за фалити и т.н. съм ти казал дори да не пишеш,щото нямаш ни акъл ни образование,само чети и записваи ако обаче ти се спори за нещо по същество заповядаи ще стане като с бензина в австрия ,ще има да мънкаш пак:)!та чакам да ме светнеш кои са извършили баташкото клане ?давам ти жокер не са били турците !

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 кроко

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Турци са били. И не ми дрънкай глупости какво щяло да стане ако се срути ЕС, въпроса е дали трябва да приемаме ПРИШЪЛЦИ, тези не са бежанци, те идват организирано, уж са бедни и бягат от война, а са с пачки в джобовете и т.н. и това е политика която се прокарва в ЕС неслучайно. Нямам време и нерви да обсъждам всичките ти простотии и лъжи.

    Коментиран от #18

  • 18 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "кроко":

    турци са били ама друг път.отвори викито и чети .българи мюсулмани от източните и централните родопи.селата на част от тях са изгорени и хората избити през балканската воина в знак на отмъщение от българската армия.цялата работа ти е такава ,лъжлива и нахална.същото като с бензина.
    как ще ги спреш бежанците или пришълците бе кроки?даи решение европа и сащ чакат такова от поне 100 години.иначе за пачките е същото като за турците колячи в баташкото клане,удобна лъжа.

    Коментиран от #19

  • 19 Трол

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    Няма да пишеш глупости! Да Барутлията е бил помак, но е имало черкези, цигани и чисти турци от Нова махала, Фотин, Борино, Девин. Няма да насаждаш атлантикоГейската си версия за българтката история, да не висиш по стълбовете! Заради такива, като теб ще изчезне българската нация предателче!

    Коментиран от #20

  • 20 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Трол":

    имало е ама никои не ги е видял:)))))!ни захари стоянов ни англииските журналисти на место ,ни разследващите в империята,а и батакчани не са ги видели което е много странно :).през балканската воина интересно защо отселелите батакчани и техните деца офицери в българската армия отмъщават на помашките села в чеча и тъмръш,а не на турците в борино :)!явно са били еврогеове?та кроко го закъса ,колкото и да се опитваш да му бършеш задника :),сека ще го спукам на мама златния историк :)!ако имаш доказателство за въпросните си твърдения чакам източник и не се приема баба ти от борино дето те е учила на матерния ти турски.
Новини по държави: