28 Ноември, 2016 14:43 940 1

Британските националисти имат нов лидер

  • пол нътол-
  • националисти-
  • найджъл фараж

Пол Нътол заменя Найджъл Фараж

Пол Нътол беше избран за новия лидер на Британската партия за независимост, съобщи Kent News.

Той наследява на поста Найджъл Фараж. Фараж трябваше временно да се върне на чело на партията. Това стана, след като постът беше напуснат от Даян Джеймс, която оглавяваше партията само 18 дни.

Нътол изпълняваше поста на заместник – лидер на партията, преди да бъде избран за лидер. Той получи 62.6% от гласовете на своите съпартийци. Той победи заместник – председателя Сюзан Евънс и военния Джон Рийс Евънс.

Нътол е депутат от 2009 г. От тогава той изпълнява и длъжностите на председател и заместник – лидер на Британската партия за независимост. Той е роден в Мърсисайд. Известен е като защитник на правата на работническата класа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГСЧ

    0 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Известен е като защитник на правата на работническата класа." значи защитава Българите , Румънците и другите етноси , но не и Англичаните :))))))))))
Новини по държави: