Last news in Fakti

30 Ноември, 2016 17:18 2 392 14

Г-н Путин, бихте ли ми дали гражданство? Аз съм руски агент

  • пол крейг робъртс-
  • сащ-
  • агент-
  • русия-
  • путин-
  • гражданство-
  • цру

Разобличиха ме...

Г-н Путин, бихте ли ми дали гражданство? Аз съм руски агент - 1

Г-н Путин, бихте ли ми дали руско гражданство? Все пак съм Ваш агент! В отворено писмо Пол Крейг Робъртс поиска помощ от руския държавен глава.

В ироничен тон американецът заяви, че агент Крейг Тимбърг от ЦРУ, който се е представил за журналист от „Вашингтон поуст“, го е разобличил, представяйки го като руски агент.

„Чудех се дали мога да Ви помоля за руски паспорт и щипка дипломатическа закрила“, се обърна от интернет страницата си Пол Робъртс към руския президент. Той дори предложи какво може да работи – поне пресаташе в руското посолство във Вашингтон.

„Не знам колко заплата получават руските агенти, но каквато и да е тя, моля да се съхранява в руска банка. Швейцарските банки вече са непотребни, защото местните власти позволяват на Вашингтон да им пише банковите закони“, написа още Пол Робъртс.

През 1981-1982 година той работи като помощник на американския министър на финансите в администрацията на Роналд Рейгън. Той е автор на много трудове и книги.

Пол Робъртс не подмина и Стивън Сегал, който наскоро получи руско гражданство. „Надявам се, че да си руски агент е също толкова важно, колкото и да преподаваш бойни изкуства на руснаците“, написа икономистът.

Не закъсня и отговорът от Кремъл. Говорителят на руското президентство Дмитрий Песков заяви, че за да получи руско гражданство, е необходимо да се попълни съответното заявление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 митака

    4 5 Отговор
    на тъпака кратко и лаконично,за да не интерпретира
  • 2 Таен агент

    9 1 Отговор
    Агентите не правят така. Иначе сарказЪма е добър.
  • 3 РАЗОБЛИЧЕН

    1 4 Отговор
    ТЪЙ ОМЙВАТ ДВОЙНИТЕ АГЕНТИ.
  • 4 ЕСЗ

    3 0 Отговор
    Бегате от данъци а -ваш-та м...а хаме,иканска :)
  • 5 Пол Крейг Роберс не е АГЕНТ

    5 0 Отговор
    П.К.Робертсон е личност заслужаващ уважение за изключителният му професионализъм, преданост към американският народ, мирът в света и защитник на правдата. Заслужава уважение и за разкриване истината за същността на американската амбиция за установава на световен елит и хегемония на целия свят. Свят с един господар у управление САЩ и обслужващо население от всички останали. Робертс разкрива и назовава фактите с истинските имена и преди предупреждава за предстоящият световен заговор срещу човечеството. Трябва да сме му благодарни а не да го хулим не основателно. Той побликува всичко със собствени средства а сам той не е богаташ.
  • 6 стоян георгиев

    0 8 Отговор
    иска американско гражданство ама да живее в сащ :)))!като толкова напъва за гражданство и заплата да заповяда в русия ,да види и банки и заплати ,а и как се спи в кофите за боклук при минус 20 .
  • 7 Диди

    2 7 Отговор
    Мисля,че на шега го е казъл.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 стоян георгиев

    1 7 Отговор

    До коментар #7 от "Диди":

    диди тва са тъпи шеги,като модата с фланелки с лика на че гевара или сталин.уж безобидно ама хич не е ,щото путин разчита точно на този вид идиоти ,сталин и ленин също са разчитали на тях.романтици по посока на източните тирани.сега във времето на хибридната воина ,хич не е добре да се правят такива шеги ,щото много хора ги вземат за чиста монета и това влияе пряко на политиката,виж кво става в сащ великобритания или унгария в следствие на подобни шегички взети на сериозно.
  • 9 Еми гледай бе Дидке

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Диди":

    Рей Джонс-Джуниър...Стивън Сегал...Депардьо...Кларк Търнър...Джеф Монсън...Фред Дьорст...Ан Хен Су..Джон Роберт Холдън..Едуард Сноудън...Юко Кавагути...Джак Стейт...Кери-Хоюки Тагава......Това са само част от извесните хора които приемат руско гражданство.За 2015г. руско гражданство са приели над 11 000 американци....17,6 хиляди европейци.....А според данни на ООН-Русия е на второ място след САЩ по приток на емигранти------това са фактите....ето ти и видео,което показва част от извесните хора приели руско гражданство.Това че в нашите медии не се говорят някои неща--не означава че те не се случват....https://youtu.be/fN1i1V9fNDs

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Ал Купоне

    1 5 Отговор

    До коментар #9 от "Еми гледай бе Дидке":

    Да, приели са но малко от тези хора живеят в Русия постоянно и никой от тях не се е отказал от първоначалното си гражданство, освен това някой от тях химичат с данъците .

    Коментиран от #11

  • 11 Румен

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ал Купоне":

    Еми и аз съм със двойно гражданство-австралийско и българско-от 13 години...и какво от това.
  • 12 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Еми гледай бе Дидке":

    тва е точно така ,стана като мода ,а тези хора не трябва да го правят щото пропагандират модел несъвместим с техния начин на живот.тва е все едно сега да носим масово фланелки с осама бин ладен и надпис обичам те!нито един от приелите руско гражданство няма да иде да живее в русия като редови руснак,просто не би му било възможно ,ще умре за месец .да рекламираш нещо такова е признак на явно непознаване на ситуацията или лицемерие.що се отнася до съотношението дошли в русия избягали от там ,да в русия идват от централна азия маса хора ,казакстан узбекистан и т.н. ,но хората от русия бягат с милиони от нея в посока европа и сащ.дори в българия бягат ,да не повярваш :).постоянно живущите руснаци със статут в поморие и бургас са значително количество и нямат аналог с други такива при нас.
  • 13 Kcaniba

    2 2 Отговор
    русоФобизните чак се позапениха))
    ..мъкоооо
  • 14 ерко

    0 0 Отговор
    Като ти гледам грозната мутра с жълти зъбки - хигиена нулева бих ти дал един шут в г.за!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания