Last news in Fakti

5 Декември, 2016 07:38 1 025 0

Хотел се превърна в пещ

  • пакистан-
  • пожар-
  • хотел

11 загинали след пожар в Карачи

Хотел се превърна в пещ - 1
Снимка: БТА/AP

Поне 11 души загинаха след пожар в четиризвезден хотел в Пакистан, съобщи ITV.

Инцидентът е станал в столицата Карачи. 50 души са ранени. Пожарът е започнал от кухнята на хотела. В този момент гостите са спели.

Сред лекуваните от изгаряния има чужденци. Основната причина за смъртните случаи е задушаване.

Очевидци разказват за драматични сцени. Някои от гостите са си правили въжета от чаршафи. По тях са излизали от сградата през прозорците. Четирима от загиналите са жени. Причините за пожара все още не са известни. В момента се води разследване.

Много от сградите в Пакистан имат проблеми с покриването на условията за безопасност. В хотела е имало хора, които са викали за помощ през прозорците. От хотела обаче не са имали средства, за да ги достигнат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА