5 Декември, 2016 17:20 5 583 2

16 неща, които може да не знаете за Мелания Тръмп

  • мелания тръмп-
  • 16-
  • доналд тръмп

Най-красивата и най-противоречивата първа дама на САЩ

16 неща, които може да не знаете за Мелания Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Мелания Тръмп е новата първа дама на САЩ. Тя е най-красивата, но и най-противоречивата жена, която ще влезе в Белия дом. Мелания е бивша манекенка и е родена в Словения. Това я прави първата съпруга на президент, която е родена в бившия социалистически блок.

Любопитните неща за нея са доста, за това и ви представяме 16 факта за Мелания Тръмп.

Мелания е третата съпруга на Доналд Тръмп.

Двамата започват да се срещат през 1998 г. Те се женят през 2005 г. и тя ражда син от магната. Преди това Доналд е женен за чешкия модел Ивана Тръмп, от която има три деца. След раздялата им през 1992 г. той се жени за модела Марла Мейпълс, от която има една дъщеря.

Семейство Клинтън присъстват на сватбата им.

Бил и Хилари Клинтън са сред 350-те гости по време на сватбената церемония във Флорида. Булката носи рокля за $ 100 000, инкрустирана с 1500 кристала. Годежният пръстен на Мелания струва $ 1.5 млн. Нейна шаферка е сестра й Инес. Сред гостите още са Хайди Клум, Барбара Уолтърс и Саймън Кауъл.

Отраснала е в Югославия и говори пет езика.

Мелания говори словенски, английски, френски и немски език. Това ще й е полезно в Белия дом, но се смята, че акцентът, с който говори английски, е причината, да има малко публични прояви.

Тя отраства в панелен блок в Югославия. Сега тя ще е първата стопанка на Белия дом, родена в бивша комунистическа страна и едва втората чужденка след англичанката Луиза Адамс.

Има таен полубрат.

Оказва се, че бащата на Мелания – Виктор Кнавс, е имал син, малко преди да се ожени за майката на манекенката. Той плаща издръжката на Денис Циглениак, но никога не го припознава. Няма сведения двамата някога да са контактували. В момента Циглениак е на 50 години и живее в Словения.

Тя е единствената първа дама, която е позирала гола.

Три години преди да се срещне с Доналд Тръмп, Мелания позира гола за френско мъжко списание. Тя се снима заедно със скандинавския модел Ема Ериксон.

Фотографът Але де Басевил описва снимките като „красота, а не порнография“. Има сведения, че Мелания се е държала изключително професионално по време на снимките.

Тя е най-слабо популярната президентска съпруга след Хилари.

Според проучване на ABC, Мелания Тръмп не се радва на никак висока популярност сред гражданите. Това може да се дължи на факта, че е чужденка или на редките й публични изяви.

Най-високо одобряваните първи дами са Барбара Буш и Мишел Обама.

Тя подкрепя съпруга си по въпросите с имиграцията.

„Трябва да се следва закона. Никога не съм смятала да остана тук без документ. Не смятам, че Доналд е обидил мексиканците. Той винаги говори за нелегални имигранти“, заявяват Мелания.

Тя иска Доналд да се държи „по-президентски“.

„Моите съпруга и дъщеря все ми повтарят да се държа президентски“, заяви Доналд Тръмп по време на кампанията си.

Мелания признава, че не се срамува да му дава политически съвети.

„Давала съм му своето мнение много пъти. Не съм съгласно с всичко, което казва, но това е нормално“, заявява Мелания.

Тя отглежда своя син като един малък Доналд.

10-годишният Барън обича да носи костюми, да играе голф с баща си и да нарежда на хората. Той сам е уволнявал бавачки и икономи.

Това споделя Мелания през 2011 г., но признава, че бързо след това тя назначава персонала обратно.

„Той е много специален и умен. Много е независим и знае какво иска. Той комбинира нашите черти, но е взел характера на Доналд. Понякога го наричам малкия Доналд“, споделя Мелания.

Била е цел на странно обаждане от Хауърд Стърн.

През 1999 г. Доналд се предлага за кандидат - президент на Реформаторската партия. Точно тогава скандалният радио водещ решава да проведе провокативен телефонен разговор с Мелания, по време на интервю с Доналд. Разговорът общо взето протича така:

  • С какво си облечена? Сложи си най-горещите дрехи.

  • Не съм много облечена.

  • Гола ли си?

  • Почти.

  • ООО, аз вече си свалих панталоните.

Тя смята, че хората трябва да са по-мили един към друг.

Само няколко дни преди изборите, Мелания заяви, че като своя основна цел като първа дама поставя задачата да ограничи психическото насилие в интернет.

„Няма как да е добре едно 12-годишно момче или момиче да бъде осмивано и тормозено. Лошо е когато се случва на детската площадка. Недопустимо е когато го прави човек със скрито име. Трябва да намерим по-добър начин да разговаряме по между си“, заявява Мелания.

Комедиантите я обичат.

Тя е истинско вдъхновение за всеки комик. Мелания Моментс я имитира в Saturday Night Live. След обвиненията, че изкопирала реч на Мишел Обама, пък получи иронизиране от Стивън Колбърт.

Има верига за бижута и козметика.

През 2010 г. Мелания пуска на пазара колекция от бижута, която разпространява през канала QVC. Бижутата се продават за 45 минути. Появяват се информации, че един от основните купувачи е самият Доналд.

Все пак и до днес бижутата се продават и носят постъпления за фамилията Тръмп.

Впоследствие пуска серия от кремове за кожа. Продажбата им успява да отчете постъпления от $ 1 млн.

Изненадана е от похотливите коментари на съпруга си.

Г-жа Тръмп защитава съпруга си след изтичането на записа от 2005 г., в който той прави неприлични коментари за жените.

Тя заявява, че е изненадана от думите на Доналд, но допълва, че той е бил подтикван да каже подобни неща от водещия на NBC Били Буш.

„Приемам неговото извинение. Наистина бяха изненадана. Това не е мъжът, когото познавам. Все пак това са момчешки приказки. Надявам се, че и американците ще приемат извинението“, сподели Мелания.

Обсъди майчинството с Мишел Обама.

Докато Доналд Тръмп разговаряше с президента Барак Обама за предаването на властта, Мелания се срещна с първата дама Мишел Обама.

Мишел разведе своята приемница в жилищната част на Белия дом, като двете говориха за „трудностите по отглеждането на семейство, като съпруги на президент“.

Повече от 100 000 граждани на Ню Йорк искат тя да напусне града.

След като Доналд Тръмп спечели изборите, Мелания заяви, че би предпочела да остане в Ню Йорк, вместо да се мести във Вашингтон.

Тя сподели, че би искала да остане в апартамента в „Тръмп Тауър“, докато не започне частното училище в Манхатън на сина й Барън. Оказа се обаче, че охраната на първата дама ще струва $ 1 млн. на ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Купоне

    2 0 Отговор
    " Най-високо одобряваните първи дами са Барбара Буш и Мишел Обама"
    Не е вярно, най тачена е Нанси Рейган !
  • 2 БГ ПАТРИОТ

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Повече от 100 000 граждани на Ню Йорк искат тя да напусне града."
    От тези 100000 98% ще са третополови соросоиди .