6 Декември, 2016 09:24 12 280 26

Три са причините изтребител да падне от „Адмирал Кузнецов“

  • „адмирал кузнецов“-
  • су-33-
  • падна-
  • изтребител
Три са причините изтребител да падне от „Адмирал Кузнецов“ - 1

Три са причините изтребител Су-33 да не кацне на „Адмирал Кузнецов“, съобщава в. „Коммерсант“.

Изтребителят катастрофирал на 5 декември при второто си захождане към палубата за кацане. За щастие пилотът е успял да се катапултира и минути по-късно е бил прибран на борда на „Адмирал Кузнецов“ от спасителен хеликоптер.

Експертите смятат, че инцидентът може да се дължи на пилотска грешка, производствен дефект в самолета или несработване на системата за кацане.

Дали е една от първите две версии ще стане ясно в близките дни след доклада на експертите.

Телевизия „Фокс нюз“ пък коментира, че след като на 13 ноември МиГ – 29 падна от руския самолетоносач, на борда е имало промени в процедурата на кацане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирил

    26 19 Отговор
    рашастан почва производство на безаналогови непотопяеми дървени самолети

    Коментиран от #6

  • 2 Тиквеник

    22 11 Отговор
    Пилота е жив и са изяли курбана вече. А купчина желязо на дъното означава, че ще пратят и още подводници с оправданието, че търсят останките на самолета - знаем ги тея хитри похвати на военните. Ердоган като им свали самолета го ползваха за оправдание да си докарат комплексите С300 и 400 в Тартус и никой нищо не можеше да им каже.

    Коментиран от #24

  • 3 начо

    25 26 Отговор
    всяка руска бомба в сирия,пирон в ковчега на руския пенсионер
  • 4 Гост

    26 10 Отговор
    До начо, А всеки ден овцедушие и криворазбрана демокрация в българия е едно неродено дете в БГ.

    Така че, не гледай в паницата на другите, а прави каквото зависи от теб ,за по-добър живот.

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    10 13 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ти май си загубил вяра в циганската раждаемост ааа?Ндей тей ва българино
  • 6 Rus

    18 16 Отговор

    До коментар #1 от "кирил":

    Булгаристан с какво може да се похвали?... По точно производство на какво? - на кисело мляко и ракия ли? ... Една разсипана държава с мутренско управление...

    Коментиран от #7

  • 7 кирцата

    8 10 Отговор

    До коментар #6 от "Rus":

    Ъ, ко речи.Накриви на калпака.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 rus

    8 13 Отговор

    До коментар #7 от "кирцата":

    На турски все още ви наричат - Булгаристан, така че не ме поправяй ))))

    Коментиран от #10, #11, #19

  • 10 Кирцата

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "rus":

    почему ты так. А вас голмата бензиноколонка. АЗС един вид разумееш. тТака, че скрий се, моля те. Лебенсраум един вид.
  • 11 onq s konq

    9 24 Отговор

    До коментар #9 от "rus":

    ЩО ТР ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ НЕЩО,СЛЕД КАТО ДРУГ МОЖЕ ДА ГО ПРОИЗВЕДЕ?Ами например отиват едни хора в чужбина и после почват да пращат пари в БГ.Идват ДРУГИ ХОРА от чужбина и си оставят парите по планините,моретата и кръчмите.Е щях ли да карам БМВ и да имам вила като скромно палатче ако ПРОИЗВЕЖДАХ НЕЩО беее?Пък дали някой ни нарича Булгаристан,Афганистан или Бимбинистан-през оная работа ние,че и оттатък!И запомни:Една държава щом се разсипва,значи е пълна до горе!Аман от прости хора,дето знаят азбуката,ама пишат глупости с нея:)

    Коментиран от #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пеньо

    10 12 Отговор
    Путин да си прибира обратно коритото, докато все още няма жертви.
  • 14 кико

    13 8 Отговор
    Алкохолната проба на пилота е строго засекретена.
  • 15 антрашпиц

    9 2 Отговор
    До коментар номер 4.Много брутално си го казал но това е истината........
  • 16 Николай

    13 6 Отговор
    Е, инциденти винаги стават, дори и в мирно време. Съюзниците добре потренираха в Сърбия, Ирак и Либия. Сега и Русия използва момента да си калибрира въоръжените сили, че иначе без реални ситуации и проблеми нещата западат...
  • 17 драги ми смехурко

    6 7 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Ъъъ, виж на руснаците вилите и тогава се изхвърлай. Ако не те пуснат мога да ти покажа някоя снимка.

    Коментиран от #18, #23

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Трол

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "rus":

    На гърците пък им казват пък Юнанистан. Има още поне дузина държави, завършващи на стан. Поинтересувай се какво означава тази думичка в тюркските езици.
  • 20 Мършата

    4 9 Отговор
    Никой в Сирия не иска Башар Асад да му бъде президент! Единствено Русия иска Башар Асад да бъде президент и това е целият проблем (и) и за самата Сирия и за Европа ( бежанският проблем)! Аз съм безпристрастен и ми е все тая относно това кой ще е президент на Сирия, обаче знаейки историята на сегашния, който е комунист - мразя даже да пиша тази мръсна дума, всеки път когато напиша комунист, ходя да си мия ръцете използвайки веро
  • 21 Мършата

    5 5 Отговор
    Когато кажа комунист ходя да си мия зъбите! И докъто има комунист да мърси по земята, ще има хора да страдат! Докъто не бъде изгорена всичката комунистическа литература и последната малка червена книга на Мао ДзеДун, ще има нещастия и мъки! Мръсотията комунистическа това мавзолеи и прочие всичко трябва да бъде заличено!
  • 22 Мършата

    3 5 Отговор
    Стига сте ме провокирали! Какво само ни пробутвате гнусна комунистическа пропаганда! Искам да чета за чистия и прекрасен ДЕМОКРАТИЧЕСКИ свят! АМАН от презряни червени маймуни, от бомбардировачи на болници и прочия измет!
  • 23 брей,брей

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "драги ми смехурко":

    Виждали сме ги,виждали сме ги...еле па тия на около 100-150 км от Москва ,Питер или другите няколко по-големи градове...Кал до шия,тотално пиянство и безхаберие от страна на Путин и губернаторите за малките нас.места.Скоро се върнах от там от тримесечна командировка и познай?...Не ме кефят...ама хич. Ти колко човека видя тия дни пияни по улиците...да драйфат.да спят в калта или да пикаят на спирката...Аз ги виждах...

    Коментиран от #26

  • 24 joseph garcia

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквеник":

    и като докараха С300 и С400 какво направиха .. ? ден през ден ираелците бомбардират частите на Асад да не би да използват С400 за да ги стрелят .. турските самолети продължават да летят .. да не би да ги стрелят с тях .. напротив точно за това докараха Кузя да не ползват много много базата за да не стават сакатлъци като този с Турция ама кой да предположи че ще почнат да падат и без да ги стрелят
  • 25 екс

    2 2 Отговор
    "Три са причините изтребител Су-33 да не кацне на „Адмирал Кузнецов“, съобщава в. „Коммерсант“" - и трите причини са си еднакви,100мл.на екс!
  • 26 ТИ ВИДЯ ЛИ ГО

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "брей,брей":

    А ХАЙ КАПИТАЛИЗМА СА Я ДОКАРАЛИ ДО ТАМ ЧЕ И ПАРИ ДА СЕ НАПИЯТ НЯМАТ БЕДНЯЦИТЕ ТАМ А СЕ ДРУСАТ С ХАПЧЕТА ЗА ПО ДОЛАР .АЗ ТУЙ ГО ВИДЯХ .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания