Last news in Fakti

7 Декември, 2016 17:09 1 967 4

Проверяват възрастта на афганистанеца, убил германско момиче

  • възрст-
  • убиец-
  • германия

Счита се, че той е на 17 години

Германската полиция проверява колко възрастен е афганистанският мигрант Хюсеин К., който е заподозрян в зверското убийство на 19-годишната студентка по медицина Мария Л. Афганистанецът, за който се счита, че е на 17 години, е слагал в своята фейсбук страница твърде озадачителни снимки, включително и такава с вълк над беззащитна жена. В. „Билд“ публикува и селфи снимка на престъпника.

Афганистанецът е пристигнал в Германия без придружител преди една година и е заявил пред властите, че е непълнолетен. Говорител на полицията е заявил пред „Билд“, че в момента се проверява на колко години действително е той като се изследва възрастта на костите. Ако се окаже, че е излъгал за възрастта си, ще бъде съден по наказателния кодекс за възрастни. Има съмнения, че е излъгал, защото непълнолетните лица се третират при даването на убежище по различен начин.

Според списание „Фокус“, което цитира полицията, до този момент афганистанецът мълчи и не дава показания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    16 0 Отговор
    Тоя още ли е жив бе? Пуснете го в някой затвор, м...лите да му пукнат гъ*а от е*а*е и му отрежете главата и тва е...
    Аман от такива мър*и
  • 2 шшш

    9 0 Отговор
    Големи говеда са политици ,как играят с живота на невинни хора с тази политика на отворени граници за различни утайки от ислямския свят. Идват младежи без документи и ни трябва да им повярваме на думи че бил еди кой си,бягали от война.Еми то се видя какви изроди има сред тези скакалци за хубав живот в Европа. Те са донесли война и насилие. Исляа е "мир" за мюслита и ужас за нормални хора.
  • 3 келеша му с келеш

    5 0 Отговор
    Тоя ако аз го пипна не вълк ами гризли ще е над крехкото му тяло!
    Един българин бие поне 3-ма такива слаботелесни мигранти!
    Келеша му с келеш заслужава смърт!
  • 4 Справедливост

    2 0 Отговор
    Маймуна мръсна какво ли си е мислил, че ще му се размине ли? За такива електрически стол!!!!!
Новини по държави: