7 Декември, 2016 18:18 4 814 8

Огромни кули на Марс (ВИДЕО)

  • марс-
  • кули-
  • огромни

Възможно ли е те да са дело на извънземни

Сайт за теории на конспирацията публикува изображения от Марс, на които се смята, че се виждат построени в редица огромни кули, съобщи Express.

Смята се, че кулите са високи по над 5 км. Феноменът, който може да представлява обикновени скални образувания, набра популярност чрез клип в YouTube.

Все пак според уфолози, образованията може да са построени от интелигентни форми на живот. Видеото предлага 3D модели на самите кули.

„Има цял свят от сгради и артефакти, който може да бъде открит на Марс“, пише уфологът Скот Уейринг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    6 1 Отговор
    Ееее, онзи Никола Груевски, дето нацвъка Скопие и цяла Македония с паметници на Александър и Филип, как е пропуснал и там да лепне един паметник?
  • 2 Garrincha

    3 0 Отговор
    Едно е сигурно - природата не строи прави линии ... а, това нешо дяволски много прилича на пирамидите и по-точно на съзвездието "Орион" ! Но вътрешно си оставам скептик !
  • 3 гост

    2 0 Отговор
    Астрономите цял живот киризят по близките нам планети с оптични и радиотелескопи, но въпреки всичко чат-пат изскочи нещо като пирамида на луната, статуи на Марс и прочее глупости, кой знае как, незабелязани досега. Върхът на глупостите беше "извънземният кораб зареждащ от слънцето".
  • 4 Зенон 009321

    5 0 Отговор
    Eee, не съм особенно интелигентно... Но това са къщата и вилата на Марс. Прави ги тате и дядо Дино Секоха и търкаха камънаците с бластерите, но бая играчка е. Аз обаче емигрирах. Един ден даваха прожекция как живеят хората на Земята. Видях с ужас разни терористи, разни талибани. И с ужас видях и някаква приматска държава даваха, нещо и викаха Булхария ли беше, Бълхария ли не помня Даваха как хората ходят на работа за заплати по-ниски от минимума за храна, а пенсиите стигали за ковчег без поп и погребеннието. И за крематориума не стигали. Аз се уплаших и дойдох на Земята да видя истина ли е? ИСТИНА Е! Веднага телефонирах на тате и дядо да бегат в друга галактика, понеже земляните идват на Марс. Е, те заминаха с кораба. Аз останах, но ако не ми дадат пенсия да живея или ще умра или ще викам кораба да бегам. Тук е по-страшно от на Марс.
  • 5 гост

    0 1 Отговор
    образУвания....

    Коментиран от #6

  • 6 Лупи

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Правилно е написано - образУвания...от глагола образУвам. Иначе ако е образования става от образование. Правилно е думата...
  • 7 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
    да това вече е интересно
  • 8 mediator37

    0 1 Отговор
    Като дойдат талибаните нито една кула няма да остане.