Last news in Fakti
  Тема: Украйна

7 Декември, 2016 19:39 1 443 1

Саакашвили готов да се пресели в летище

  • михаил саакашвили-
  • летище-
  • украйна

Той има план при положение, че му отнемат украинското гражданство

Бившият губернатор на Одеска област Михаил Саакашвили заяви, че ако му отнемат украинското гражданство, той е готов да се установи в транзитната зона на всяко летище, съобщи „Дойче Веле“.

По-рано през деня бившият президент на Грузия заяви, че целта му е промяната на украинската политическа класа. Според него през последните 25 години Украйна се е превърнала в най-бедната европейска страна по БВП на глава от населението.

На 2-ри декември той създаде партията „Движение на нови сили“. Саакашвили заяви, че иска да премахне олигарсите от управлението на Украйна. В края на ноември той призова за предсрочни избори за членове на Върховната Рада. Саакашвили започна кампания по набиране на средства за своята партия, след като на 7-ми ноември той бе освободен от поста на губернатор на Одеска област..


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аеро

    2 0 Отговор
    Ми да го вземем на летището в Божурище
Новини по държави: