Last news in Fakti

8 Декември, 2016 09:18 1 214 2

Ди Каприо се срещна с Тръмп

  • леонардо ди каприо-
  • околна среда-
  • доналд тръмп

Двамата може да имат нова среща следващия месец

Леонардо Ди Каприо е имал среща с Доналд Тръмп, като двамата са обсъждали въпроси, свързани с околната среда, съобщи „Белфаст Телеграф“.

Това беше обявено от председателя на фондацията на Ди Каприо - Тери Таминен.

Двамата са представили на Тръмп специално подготвена презентация. Срещата се е състояла в „Тръмп Тауър“.

„Нашият разговор се фокусира върху това, как да се създадат милиони сигурни работни места в строителството и производството на чиста енергия от възобновяеми източници“, заяви Таминен.

Ди Каприо е голям защитник на борбата с глобалното затопляне. По време на кампанията той критикува Тръмп, заради неговата скептична позиция по споразумението за климата в Париж.

Актьорът вече представи част от последния си документален филм на Иванка Тръмп. Според Таминен новият президент на САЩ е бил отворен към дискусията.

Възможно е разговорите да продължат. Планира се нова среща през следващия месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Следват още десетина срещи с подобни и догодина Тръпм "внезапно" ще прозре , че чистата енергия е мноооого по-добра и перспективна за Америка от изпелите песента си изкопаеми горива
  • 2 steve

    2 0 Отговор
    Ди Каприо! Велик актьор и безкрайно ангажиран към природата човек. С такива хора Тръмп трябва да се огражда, както и да се вслушва в мненията им.