Тема: Украйна

12 Декември, 2016 09:04 5 045 30

Маккейн: Путин е бандит и убиец

  • джон маккейн-
  • владимир путин-
  • украйна

Американският сенатор с призив към Доналд Тръмп

Маккейн: Путин е бандит и убиец - 1
Снимка: БТА/AP

„Владимир Путин е бандит, убиец и агент на КГБ.“ Това беше заявено от сенатора на щата Аризона – Джон Маккейн, цитиран от CBS.

Маккейн е един от най-големите поддръжници на Украйна в спора с Русия. Той е и бивш кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия.

Още новини от Украйна

Той заяви, че се надява, че новият президент Доналд Тръмп ще се вслуша в неговите съвети и ще води политика към Русия на базата на силата.

Маккейн трябва да посети Украйна в края на декември. Той отново обвини Русия в намеса в президентската кампания на САЩ. Сенаторът не поясни точно как Русия се е намесила. Той ще пътува до Украйна заедно със сенаторът на Южна Каролина – Линдзи Греъм.

Междувременно през вчерашния ден трима украински военни бяха убити в боеве със сепаратисти в Източна Украйна. Има и двама ранени. Това е станало по време на боеве в Красногоривка. Киев обвинява сепаратистите, че са започнали атаката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    29 6 Отговор
    И кой го казва само.
  • 2 лицемерие

    31 5 Отговор
    Точно тоя ли говори това.Еми нека аудиторията тук да коментира това видео-защото точно този сенатор настояваше за нахлуване в Ирак-даже говори в ООН и убеждаваше всички.....https://youtu.be/4CZKb3625Jg....Всички си направете сметка какви кръвопийци са политиците в САЩ....
  • 3 у нас няма да го видите това

    16 4 Отговор
    Изводите.Без коментар.-https://youtu.be/f8fgBdS7R40

    Коментиран от #7

  • 4 сербез путин

    9 16 Отговор
    Когато политиците загърбят дипломацията се чуват истини!!!
  • 5 Съни

    21 7 Отговор
    Тоя постоянно ги говори тези тъпотии....и то за всички които не се прекланят пред Вашингтон...https://youtu.be/3xE4zMX1HSQ

    Коментиран от #6

  • 6 справедлив

    11 18 Отговор

    До коментар #5 от "Съни":

    Неприятно нещо е истината !!!
  • 7 гост

    4 11 Отговор

    До коментар #3 от "у нас няма да го видите това":

    Защо си мислиш, че българите не могат да видят това? Щом е публикувано в интернет, може да се види. А дори и по българските сайтове може да се почерпи доста информация за този. Човек търси ли - намира. Това да не ти е цензурираният путински интернет?! Багдади не е първият лежал в затвор, пуснат и отново започнал да извършва престъпления бандит. Да го сравним с един друг случай - Джохар Дудаев - генерал-майор от ВВС на СССР-командир на дивизия стратегически бомбардировачи!!! Схващаш ли разликите? А да изброявам ли всички чеченски терористи - главатари в ИДИЛ?

    Коментиран от #9

  • 8 Иванов

    24 7 Отговор
    Тоя много му хлопа дъската,откакто виетнамците го караха да грухти с прасетата в плен.Така и не е разбрал ,че американците трябва най-после да си седнат на задниците,а не да се бъркат навсякъде по света.Направо им се чудя как тоя ненормалник го държат още за сенатор.Може би ,за да се забавляват с простотиите му.
  • 9 РЕАЛНО

    18 4 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Защото не го дават по централните канали на българските телевизии--сега стана ли ти ясно защо??? А разликата м/у Маккейн и Дудаев е,че Русия офицялно го квалифицира че е бандит-изповядващ радикалният ислям...а Маккейн въпреки това че ИД запали половината свят си е още сенгатор---схващаш ли разликата???--по -простичко няма как да ти се об\ясни....
  • 10 росен

    18 4 Отговор
    Въпросния сенатор няма абсолютно никакво право да говори по подобни теми, след участието му в избиване на невинни хора във Виетнам. Сигурно доста са го поработили та има такова желание да си го върне. Ама бой и ...... не се връща
  • 11 тошибиян

    16 5 Отговор
    КОГА ШЕ УМРЕ ТОЗИ

    Коментиран от #16

  • 12 Николай

    17 5 Отговор
    Крадецът вика дръжте крадеца.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бббббб

    16 7 Отговор
    От, както Путин им секна НПО-тата умират на мъка.А,сега и Тръмп президент ! Май на доста от тях ще им се провалят далаверите.
  • 15 Kcaniba

    18 6 Отговор
    да си агент на КГБ, ДС, МИ 5 или Мосад е престъпление според масовият убиец Макейн!!!???
    макейн - крадец крищи - дръжте крадеца!!
  • 16 жщг

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "тошибиян":

    След Путин!
  • 17 стоян георгиев

    8 11 Отговор
    не е казал нещо дето да не се знае.

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 mediator37

    15 0 Отговор
    Понеже знае, че няма да яде бой, затова ги плещи... ама само от едната гледна точка.
    От гледна точна на поробителя Левски е престъпник и убиец, но от гледна точка на поробения български народ е герой.
    Така е и с Путин. От гледна точка на руския народ е герой, от гледна точка на украинците е престъпник и убиец.
    Нищо ново не ни казва този разпенявил се истерик, на фона на чийто просташки език Христо Стоичков е кембриджски възпитаник.
  • 20 гамена

    8 3 Отговор
    Скапан кравар
  • 21 Бай хой

    13 3 Отговор
    Тази виетнамска булка що не си лекува поствоенния синдром?
  • 22 Гост

    9 2 Отговор
    Маккейн го очаква един медал за особени заслуги към Русия. Сам и без чужда помощ,като военен пилот, почти успя да унищожи един американски самолетоносач.Изстрелва от своя самолет ракета ,която взривява съседен самолет ,на борда на самолетоносача. А и през това време самолетите ги зареждат и с гориво и боеприпаси. Възниква страшен пожар , запалва се самолетното гориво,боеприпасите и самолетите на горна палуба. Такива щети на самолетоносач, американците не помнят от войната с Япония. С големи мъки и двуцифрен брой жертви , екипажа успява да локализира пожара, и да спаси кораба. Високата длъжност на бащата на Маккейн го спасява от военен съд.

    Коментиран от #29

  • 23 путин си е бандит и убиец

    3 10 Отговор
    Леле, колко много русофилистици има в България!?
    Циганите за Индия, турците за Турция, русофилите и руснаците за Русия и ЩЕ СЕ ОПРАВИМ моментално!
    Оставете ни ние БЪЛГАРИТЕ да си оправим държавата, може ли?

    Коментиран от #25, #30

  • 24 офицер

    3 2 Отговор
    Никой няма право да обижда Българите. В т.ч. и Путин. После няма шанс за извинение.
  • 25 Реалист

    2 9 Отговор

    До коментар #23 от "путин си е бандит и убиец":

    Плащат им брато! Или са си природно тъпи. Налазили са сайтовете като червена чума. Но тоя сайт си има и братчета в чужбина и всичките май са на една хранилка - КГБ. Ще им секне скоро кранчето - всичкото кола на електрика, петрола - 20так за барел, Пути - пенсионер(студен и заровен). Ще им пресъхнат заплатките...
  • 26 до Реалист

    5 3 Отговор
    Хааахаха...абе ти само червен петольчки сьнуваш бе...хаахахаааа расмя ме...Що се отнася до цената на петрола-САЩ по твоя сценарии пьрви ще се озьбят....защото долара зависи от добива на петрол-спре ли добива на петрола-долара умира веднага...и САЩ сьс него...Абе защо ли пишете тук като нямате елементарни познания....Моли се добива да продьлжава,защото иначе няма пред кой да стоиш в стойка Г и да получаваш центове....

    Коментиран от #27, #28

  • 27 ссс

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "до Реалист":

    Правилно го е казал човека, а ти си противоречиш. Колкото по голям добив, толкова по пада цената на нефта ! Евтиния нефт автоиатически опразва руската хазна и води до обезценяване на рублата и съответствено долара скача нагоре.
  • 28 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "до Реалист":

    откъде тва самочувствие бе при положение че си пълна икономическа невежа?долара зависел от цената на петрола?кво му зависи на долара от тази цена?преди година и половина петрола бе 200 долара за барел сега е 50 и не виждам с долара да се е случило нещо.
  • 29 Маккейнвъздушен ас

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    броят жертви е трицифрено число 134,а 62 са ранените.Освен това над 20 бойни самолета са унищожени.много холивудски герои биха му завидели за този резултат :)).а в актива си има и 4 свалени самолета (негови ).Научил се е да борави много добре с ръчката на катапулта,но за сметка на това нищо не е научил във военно-морската академия.от 899 випускници,той е на 894 място.
  • 30 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "путин си е бандит и убиец":

    Няма кой да те остави да се оправяш сам! Не ти ли е ясно? Въпросът е по-скоро кой експлоататор има по-хуманни планове за съществуването ти? Твоето и на България! Ти как мислиш, съпоставяйки 45 години Съветски владичество с 27 западна анархия? Интересно ще бъде да изравним годините Х 45, за да е правилна съпоставката (макар и извън контекста на времето), но силно се съмнявам, че след 18 години изобщо ще има България!
    Или бъркам господа русофоби и американофили? Какви са плановете на господарите ви?