Last news in Fakti

19 Декември, 2016 07:45 1 169 0

Как да помогнем на бежанците?

  • бежанци-
  • криза-
  • оон-
  • саадиа
Как да помогнем на бежанците? - 1
Снимка: АП/БТА

Тази мрежа може да включва агенции в рамките на държавите, като например министерствата на образованието в целия Близък изток, където една празнина на стойност 1 милиард долара във финансирането би означавала, че един милион от децата-бежанци рискуват да бъдат принудени да пропуснат още една учебна година.

Това посочва в своя анализ за Project Syndicate Саадиа Мадсберг.

Това може да включва и агенции на ООН като Организацията по прехрана и земеделие, която вече е стартирала пробни бежански програми, стимулиращи заетостта и подпомагащи за възстановяване на така необходимата селскостопанска инфраструктура в приемащите страни, докато в същото време и овластяване бежанците икономически.

Целият анализ за Project Syndicate от Саадиа Мадсберг четете във Факти.бг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА