Last news in Fakti

20 Декември, 2016 21:07 3 150 7

Меркел изложи Германия на риск от тероризъм

  • германия-
  • ангела меркел-
  • берлин-
  • джон болтън-
  • риск-
  • тероризъм-
  • атентат

Със своята политика Меркел изложи на риск страната си, заяви US дипломат

Меркел изложи Германия на риск от тероризъм - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският дипломат Джон Болтън разкритикува канцлера на Германия Ангела Меркел за политиката й на отворени врати към бежанците, която е изложила страната на риск.

Бившият посланик на САЩ в Организацията на обединените нации заяви, че със своята политика Меркел е изложила на риск от тероризъм Германия и другите.

Думите му идват по повод нападението в Берлин с камион – подобно на това във френския град Ница – при което бяха убити най-малко 12 души.

В интервю за „Фокс нюз“ Джон Болтън коментира и покушението срещу руския посланик в Турция Андрей Карлов. Американският дипломат не изключва възможността убийството да е част от по-мащабен сценарий.

„Мисля, че Путин вече използва случилото се, за да доближи повече Турция до Русия“, заяви американският дипломат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Morgoth

    8 0 Отговор
    Интересно изказване след голямата любов между Меркел и Обама. Предното интересно нещо се случва в международната политика.
  • 3 Олрайт

    16 0 Отговор
    Но как е възможно? Тази така "загрижена", за германската и изобщо европейската интеграция дама, изпаднала в делириум, за зомъкне всеки африканец и почти целият арабски полуостров без документи тук нима може така да мрази германците и нас останалите юропайци? Никс! Тя, Мадър на Доъйчланд и главен глобалист на ЕС, заедно с Фадър Юнкер, Шойбле и останалите просто искат да ни направят един световен халифат. Ние естественно ганьовците имаме тренинг след 8 века педалски живот тук, особенно в последните 72 години комунделомафионска диктатура над унзере, нас, но дойчовците нямат такъв скотски манталитет и естественно пропищяха.... Сега останалите глоблалисти чичо Шорош и ансвере сигурно тихо припяват: ООО, Анжела, вундербааар, Аллах акбааар! И отпиват глътка 2000 доларово вино в бутилките, в чаша, струваща годишната заплата на дойчменн в автосервиз. Фрау Меркел ни обича. те пуснаха милиони неиндентифицирани имигранти без документи, а за нас ни вадят душите да си вадим карти с чипове и да снасяме нови парици? ТЕ, ГЛОБАЛИСТИТЕ НИ "ОБИЧАТ"!??????
  • 4 Рlovdiv

    8 0 Отговор
    Ами да му мислят дойчовците... Дето си избират тоя Лешояд и сега пак се канели да го изберат... Да им е честит!

    Коментиран от #7

  • 5 onq s konq

    5 4 Отговор
    Лошото е че случващото се с Германия и другите големи западноевропейски държави пряко ни засяга,защото отделяйки значително по-големи финансови средства по издръжката на бежанците ще загърбят фондовото подпомагане на неукрепналата още Източна Европа.А ако и САЩ се отдръпнат от НАТО "макар и малко" финансово,то натовските вноски на всяка една членка ще скочат чувствително,натоварвайки бюджетите им.

    Коментиран от #6

  • 6 Трудът превърнал маймуната в човек

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    И тогава някой ще трябва да започва да бачкааааа.
  • 7 Варна

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Рlovdiv":

    Ние да му мислим. Защото дойчовците ще пресеят от цялата тая гмеж читавото и после по Дъблинското споразумение ще върне "каймака на батака" в България, Гърция и Италия.
Новини по държави: