23 Декември, 2016 17:58 2 540 11

Русия праща и военна полиция в Сирия

  • алепо-
  • сирия-
  • русия-
  • военна полиция
Русия праща и военна полиция в Сирия - 1

Русия праща и военна полиция в Сирия. Става дума за батальон, който ще бъде натоварен да охранява обществения ред в освободения от джихадисти град Алепо, съобщава АП.

Батальонът е бил разгърнат в освободените от бунтовниците райони на втория по големина сирийски град вчера вечерта, разкри руският военен министър Сергей Шойгу.

Той уточни, че в Сирия ще бъдат изпратени около 400 военни полицай. Падането на Алепо е най-голямата победа срещу бунтовниците от началото на гражданската война преди пет години.

Русия в момента има флот и авиация в Сирия. Те участват активно в сраженията срещу опозицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 22 Отговор
    Да пазят Асад от собствения му народ който успешно избива с тяхна помощ

    Коментиран от #2, #5

  • 2 555

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Дрънкаш глупости, я питай сирийците в София какво мислят за Асад ? Попитай някой от тях

    Коментиран от #3, #4

  • 3 шруум гъбков

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    на този трол няма смисъл да се отговаря даже, щом му видиш ника направо подминавай излиянията му...
  • 4 Реалист

    2 16 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    Гъбкоооов, трол е на майка ти сина. Не питай сирийците в София, а ония в Алепо на които Асад хвърляше варелите с взрив от хеликоптерите върху главите. Или в "опорните точки" които ви спускат от БСП-то не са ви казали какво да отговаряте

    Коментиран от #6

  • 5 Наблюдател

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Тоя народ го видяхме какви ги върши,на такива боклуци ислямски главорези само бой.
  • 6 бббббб

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    Мога да ти кажа,че познавам Сирийци живеещи в София от години.Същите са образовани и добре интегрирани в обществото ни.Няма един задържан и обвинен в престъпления ,спазват законите ни и работят.Имат фирми и плащат данъци.Който съм питал от тях всички говорят с добро за Асад.Те също имат семейства и роднини в Сирия мислиш ли ,че няма да си променят мнението за него ,ако нещата които говорят по нашите платени медии и корумпирани от ЦРУ политици са истина.Защо техните роднини и близки не са избягали тук при тях,ако е истина за Асад?Мога и това да ти разясня,но интелекта ти едва ли ще го възприеме.
  • 7 Реслистa е дърт п е д a л

    1 1 Отговор
    Сирийския нaрод е зaд любимия си президент Aсaд.a по тероридтите нa СAЩ сaмо бой !
  • 8 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    то всъщност няма кво да пазят източно алепо става призрачен град.населението му го напуска масово заедно с джихадистите ,дето уж толкова мразят и в развалините не остава почти никои.тва е реалния сюжет навсякъде където е стъпил руския ботуш,така е дори в самата русия.
  • 9 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    то всъщност няма кво да пазят източно алепо става призрачен град.населението му го напуска масово заедно с джихадистите ,дето уж толкова мразят и в развалините не остава почти никои.тва е реалния сюжет навсякъде където е стъпил руския ботуш,така е дори в самата русия.

    Коментиран от #10

  • 10 на Деса шушито

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Значи вече победихме руснаците? Урааааа...
  • 11 ЛУДИЯ МАКС

    0 1 Отговор
    ЩОМ СА ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНИ РУСНАЦИТЕ И ТАМ ДЕТО СТЪПЯТ НЕ НИКНЕ ТРЕВА, ОСВЕН ВМЕСТО ДА ПРЪСКАМ СРЕЩУ ПЛЕВЕЛИ, ДА СИ ВЗЕМА ДВАМА ТРИМА ДА МИ ОБИКАЛЯТ ГРАДИНКАТА И ЛОЗЕТО. ТЕ ДАНО НЯКОЙ ДЕН ДОЙДАТ ДА НИ ОТЪРВАТ ОТ ПЛЕВЕЛИТЕ В ДЪРЖАВАТА!