28 Декември, 2016 14:59 2 519 14

Скандал в ефир (ВИДЕО)

  • предаване-
  • почит-
  • изгонване

Сенаторът от руската Дума Франц Клинцевич изгони от студиото на „Время покажет” украинския политолог Вадим Трюхан. Причината е, че по време на предаването по Първи канал лидерът на общественото движение „Антивойна” (Укрйна) Виктория Шилова помоли за почитане с минута мълчание загиналите 92 души в катастрофата на ТУ-154.

Всички присъстващи, освен Трюхан, станаха. Когато след почитането на паметта към него отива Клинцевич с въпроса защо не е станал, той отговаря, че „не знае за какво става въпрос и не е чул какво е говорила” Шилова. Това обаче не попречи на Клинцевич да го изведе от студиото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 извод

    13 1 Отговор
    Правилно...само че трябваше и няколко шута в мутрата му на тоя идиот.Предложението да почетат загиналите дойде от украинска журналистка...-човешко е и заслужава уважение!!!При положение че на руска телевизия се канят украински политолози,журналисти,политици и т.н...--и някои от "свободните медии" искат да ни убедят че в Русия нямало свобода на словото????
  • 2 Мършата

    1 8 Отговор
    Тея два пъти жестоко ме пребиха, при оговорката третя път да е окончателно! Защото когато седнем било то на маса или някъде, моите аргументи и казаните от мен факти, доказателствата и истините изречени от мен, разкриват истината и реалито което не не могат да приемат, и резулата винаги е опитът за физическа разправа! Но колкото и да ме биете и по кръчми и на пътя, резултата е, че истината си е истина
  • 3 до 1

    13 3 Отговор
    Във руските политически предавания като "Время покажет"--"Воскресний вечер"---"60 минут" и т.н...винаги има поканени журналисти,политици,общественици от всички страни-Украйна,Полша,САЩ,Великобритания,Япония,Сирия,Германия.Обсъждат се всички гледни точки,спорят,дискутират...но руснаците никога няма да допуснат неуважение към себе си или още повече към жертвите на някоя трагедия.Затова ми е много смешно когато някои тук пишат че в Русия нямало демокрация и хората нямали правото на глас.Потърсете в Тубата посочените от мен предавания и сами ще видите.
  • 4 сссрррр

    8 4 Отговор
    Pуснаците и украинците са най-близките народи на земята, а защо се стигна до такава простотия между тях ?
  • 5 калъч

    16 0 Отговор
    Тоя трябваше със тупаници да го изнесът от студиото,а не само да го изведът.
  • 6 kaтюша

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Шотландски военен оркестър почете загиналите руски колеги
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 До Мръшляка - малко са те били!

    9 0 Отговор
    Мен никой не ме бие, и Укаинци, Белоруси, Русски, Евреи, Арменци, Поляци, Чехи, Албанци, Югославяни. Защо ли? По съдържанието в сърцето! В църква повече ходи и книжки повече чети!

    Коментиран от #10

  • 10 Мършата

    0 8 Отговор

    До коментар #9 от "До Мръшляка - малко са те били!":

    Няма да ходя на църква, а на дискотека! Няма да чета, а ще слушам чалга! Моят идеал е лидера на ГЕРБ, а не някъв демодирал комуняшки лакей на злия лилипут

    Коментиран от #12

  • 11 До Мръшляка-Бият се Тъпаните!

    5 1 Отговор
    Щом си тупанчи, се бой ще ядеш. Хората ти казват къде е пътя а в в тръните.

    Коментиран от #13

  • 12 VWandMercedes

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Мършата":

    Хаха "а не някъв демодирал комуняшки лакей на злия лилипут" онзи ден гледах в дир, на злия лилипут са му измислили ново име.
    Казват му "северно-азиатския МОРДОР".Много беше интересно, че "гномите" не се обидиха от това, явно им харесваше да го наричат така.
    Много са ми смешни феновете на "обонго" и "северно-азиатскиа Мордор" а даже има фенове и на "аналния/анадолския Мордор".
    Чудя се кога в тази държава ще се свършат тъпанарите.
  • 13 Мършата

    0 3 Отговор

    До коментар #11 от "До Мръшляка-Бият се Тъпаните!":

    Бих отишъл къде ли не стига това да ви подразни. Не искам да стъпвам в Русия, но бих отишъл в това шоу да ми видите лигавата и мазна мутра, ама не искам да водя диалог, тогава когато на тия промити мозъци, обладаващи мравешки субективизъм. Като им гледам хипнотизираните погледи от Кремльовския Мракобес имам чувството, че ще ме набият, не просто че ще ме изгонят. По принцип съм кодирал телевизиите алфа, скат и всичките руски та като прелиствам каналите дори за миг да не ги виждам, но няколко пъти имах нещастието да погледам това жалко предаване и там като цяло чух грозно крещене 50% маймунско - 50% човешко страшен вопъл дивашки. Без специална психо подготовка там човек може да полудее
  • 14 Мръшляк, къето и да идеш все ще се мръшл

    2 0 Отговор
    Който е роден да пълзи, не може да лети! Мръшляк сърце голямо е нужно, не само себе си, но хората около тебе да забелязваш, уважаваш и зачиташ с достойнство! И на РУСИЯ никога ръка да не вдигаш а признание и любов! Без Русия днес и теб нямаше да те има! Ако ръка вдигнеш , ръцете ти да изсъхнат!С Лоша дума за Русия ако хулиш, езика ти да изсъхне! България я има защото дойде РУСИЯ! СЛАВА РОССИИ! И Русия пак ще дойде и прошка този път няма да има!