28 Декември, 2016 17:59 1 985 4

Ирански военни изгонили американски самолети

  • иран-
  • американски-
  • самолети

Това станало по време на военните учения в страната

Ирански генерал заяви, че неговата страна е изпратила предупреждения до американски самолети и дронове, да не преминават по време на военни учения в страната, съобщи Fox News.

“През последните три дни на военни учения нашите военновъздушни сили предупредиха 12 самолети на транс-регионални страни, да стоят на страни от въздушното пространство на страната“, заяви генерал Абас Фараджпур.

Според агенция „Тасним“ става въпрос за американски летателни средства, които се опитали да приближат ученията.

Към този момент няма реакция от американските сили за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    8 3 Отговор
    Къш янки.

    Коментиран от #2

  • 2 Рамзес III

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Патето Яки":

    Как се гони мечка?

    Коментиран от #3

  • 3 Факта

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рамзес III":

    Много просто... Вързваш един суджук или салам на дрон за връв и бавно минава суджука пред мечката... След което бавно го подкарваш към гората...! Мечката няма да остане гарантирано от суджука... Само гледай да лети дрона на поне 4 метра отгоре, че докопа ли суджука край на гоненето...! А нашите самолети и без да ги гони някой избягаха и от България? Да не са емигрирали и те? То май затова Радев стана Президент? Няма самолети, няма на какво да лети.
  • 4 onq s konq

    2 5 Отговор
    В крайна сметка иранците са "изгонили" американците,но те така и не разбрали?Ами нали тия ирански учения се провеждат ТОЧНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРАТА ВОЛЯ НА САЩ И ПРЯКОТО ИМ РЪКОВОДСТВО?!