Last news in Fakti

30 Декември, 2016 12:29 4 922 28

Москва отвръща на удара

  • москва-
  • санкции-
  • сащ

Медведев атакува Обама

Русия обявява 35 дипломати на САЩ за персони нон грата. Предложението е на руския външен министър Сергей Лавров, който, цитиран от руските медии, определя като неоснователни обвиненията на САЩ за намеса на Русия в американските избори.

Освен това руското външно министерство предлага да се забрани използването от САЩ на два обекта в Москва.

„Жалко е, че администрацията на Обама, която стартира със задравяванео на връзките ни, приключва в антируска агония“, заяви руският премиер Дмитрий Медведев. Той написа обръщение в социалнтие мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диди

    2 22 Отговор
    Като в детска градина.Очакваше се така да се изявят руснаците.Америка си е в правото.
  • 3 идио ти

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Тук за прашките не си прав-това те патент на Кончитите и соросоидите...

    Коментиран от #4

  • 4 ссс

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "идио ти":

    Аре сега, няма нужда, я покажи патента.
  • 5 Бай хой

    6 4 Отговор
    Димитричке, ако и манджите ти са като коментарите, постни и безвкусни - мани мани.
  • 6 Смях голям

    13 5 Отговор
    На всемогъщите, божествени, единствени и неповторими хамериканци някакви разчорлени, гладни и отровени с лосион руски хакерчета им опропастиха изборите! Как е възможно, в Русия изобщо имат ли компютри, не живеят ли още в пещери тия хора? Или и самия американски народ му писна от долните им игрички на политическата им вихрушка? Путин е виновен и за грипа в България сигурно? Той ще да е, що не киха на другаде, ами сее бацили в милата ни татковина! Лош Путин, лош! Ще кажа на чичко Обама да пръдне, белким на българите им замирище на хубаво! Хихихихихи
  • 7 ссс

    8 3 Отговор
    Мила Диди, колко си добричка, дай да видя твойта руса....прическа.
  • 8 Раптор

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Това за прашките от опит ли го знаеш? Защото като гледам бая поназнайваш. А за руснаците не се тревожи те са оцелели през толкова войни, че няма опасност да изчезнат. Има една приказка "На чужд гроб недей да плачеш". Разбирам, че краварите са ти на сърце, ама е време да си признаеш, че не са №1 в света, както искат да се изкарат те дори не са и №2. Единствения път на прехвалените хамериканци от тук нататък е само и единствено надолу. Ще бъдат унищожени икономически точно както те направиха със СССР. Да това няма се случи само с участието на Русия, а и на Китай и още други. Надявам се ти да станеш свидетел на това събитие и тогава ела пак да ми кажеш нещо на ожълтените прашки.

    Коментиран от #11

  • 9 ГЪЗОБРЪК

    21 6 Отговор
    СЛАВА РОССИИ ! Обичам Русия а вие? Защо я обичам ли? Ами как да не ти е Драго като единствена се изправя срещу юмйтед снейкс и я кара да се подчинява. Е как да не обичам Братята Руси? Кой да обичам нашите матарета в в Парламента, мулетата от Министерския съвет или сламения президент или Външният ни ? СЛАВА РОССИИ! Един ден пак ще бъдем С РУСИЯ НАРОДЕ МОЙ и пак ще има пълни училища и отби с хора и живот села! Вх ко ш каити мръхлячи западняци лизачи. Забъркахте - лижете все грешия г.з!

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Киро

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "ГЪЗОБРЪК":

    За това вече и аз съм съгласен с теб, много си прав, колкото и да не ми се иска. Но истината си е истина.
  • 11 ссс

    0 6 Отговор

    До коментар #8 от "Раптор":

    Ооо, къде беше кът та нямаше ве отстъпнико и ти си един от онези Ганювци дето се правите на Гришовци ама аре...) Та да се върнем към нашите барани, познавам доста синеоки и светлокоси русначета и русофилчета дет одят с прашки та затова ги споменах. Ти ко, убидили са ?

    Коментиран от #13

  • 12 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #9 от "ГЪЗОБРЪК":

    тва е една крачка преди да си смениш я вяра, я пол.типичен български ренегат!

    Коментиран от #14

  • 13 Раптор

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "ссс":

    Не уа от ко да са обидя. Твоите африкански американчета с ко ходят с на баба ти кюлотите ли?

    Коментиран от #17

  • 14 ГЪЗОБРЪК

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Ми ние сме православни християни не знам, какво точно имаш предвид? Явно твоята вяра не е православно християнство. Ако е така добре си се насочил да се покръстиш в православието. Ако ли не не ни занимавай със своята ерес.

    Коментиран от #23

  • 15 обамня клинтън

    3 3 Отговор
    Ами да вземат и САЩ да се намесят в изборите в Росия та да им го върнат ха ха ха
  • 16 саудитска арабия

    3 0 Отговор
    Ето какво пише в писмата от "клинтан гей..т" http://bultimes.com/wikileaks-publikuva-porednite-pisma-na-hilari-klintan/
  • 17 ссс

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "Раптор":

    Моите африкански американчета ?? Ти май си прекалил с бояръшника, спри го веднага, опасно е !! Не си спомням да съм писал нещо за хамерите, а и от де да знам с ко ходят те !? Аз не си хвърлям приказките на вятъра като теб и говоря за реални неща, които съм ги виждал с очите си тук в България, а твоите афрохамериканчета въобще ни мъ интирисуват. Сети ли съ от де дуа вятъра ?

    Коментиран от #18

  • 18 Раптор

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "ссс":

    Аз афрохамериканчета нямам те са твое увлечение не мое. Или ти си на принципа "Една лъжа повторена 100 пъти става истина". Няма как да ми пришиеш афрохамериканчетата, защото от космоса се вижда, че предпочитам ВЕЛИКА РУСИЯ, която ти така презираш, но това си е чисто твое извращение. Винаги бих предпочел православните християни пред англо-саксите и янките, които от години се опитват да унищожат всичко християнско особено, ако е православно. И, за да не съм голословен, или както ти си се изразил да не "хвърлям приказки на вятъра" ще дам един пример за това в САЩ забраниха да се носят кръстчета. Утре любимците ти ще вземат да правят опити и да ни принудят и да се обрязваме. Ти предполагам ще си първия ей така да дадеш пример, а ?

    Коментиран от #19, #20

  • 19 ссс

    0 4 Отговор

    До коментар #18 от "Раптор":

    Я не ми се оправдавай кът ученичка, не били те негово увлечение !!Ти първи ги спомена, а аз за тях не съм казвал нищо, щом не си равнодушен към тях значи са твое увлечение. На мен по ми харесват синеоките великороси...
  • 20 Велика България

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "Раптор":

    Рапторе,марш във великата си Россия.Ние българите сме учили на писмо,четмо и религии брадатите и въшливи руси,варяги и всякаква друга сволоч дето се е въдила на север от дунава и на запад от Волга!

    Коментиран от #21

  • 21 Раптор

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "Велика България":

    Ей аз съм в пъти по българин от теб. Това, че държа на Русия не ме прави руснак и няма от къде да ме гониш. Ако си неграмотен и не си внимавал в часовете по история и си ходил за паяци това си е твой проблем, но аз винаги ще уважавам руснаците, защото ако не бяха те ТИ сега щеше да си рязан Хасан разбра ли ? Трябва да си им благодарен на руснаците и да им целуваш краката, а и не само тях. Това се отнася и за теб съсскащия "умник" с коментар №19.

    Коментиран от #22

  • 22 ссс

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Раптор":

    Ха, какво стана ве, раптърчиту, май си се обидил ? Но ити си еато него, фурнаджийска лопата, пак ли стана българин, нали уж беше великорос ?? Аз и преди ти казвАх и пак ке ти кажа - Вземи се определи най сетне, кой си ти !? Българин, византиец, турчин, сиганин или великорос ? Защото не е убаво така мойту момче, постоянно да си сменяш ориентацията . Бъди умен мъж ! Аре и да ни съ убидиш ? Мир Дружба Жвачка !

    Коментиран от #25

  • 23 стоян георгиев

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "ГЪЗОБРЪК":

    а в православната ти вяра не фигурира ли да почиташ рода си?слава на русия дето толкова прокламираш е отцепредавничество скъпи ми християнино!пиши слава на българия ,а не на държава дето постоянно ни създава проблеми.да сравняваш руските депутати с нашите и да обясняваш как харесваш тях е висша форма на идиотия.нашите са наи-зле в европа ,но са на светлинни години пред руските по морал.прочети внимателно твърденията дето съм писал те ще те шокират,но са 100% истина и ако поне мааааалко е останало нещо българско и християнско в личноста ти вземи и се засрами.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Раптор

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "ссс":

    Чистокръвен българин и Родолюбец това съм аз. И винаги ще съм благодарен на руснаците, за това, защото сега щяхме всички да сме кой Хасан, кой Ибрям, кой Али. Вдяваш ли или не ти се отдава?

    Коментиран от #26, #27

  • 26 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Раптор":

    сега стана българин отново????!!!!тва сигурно е шизофрения?беше руснак после българин след това пак руснак,а ето те и български патриот чистокръвен!!!!кво стана с бабата рускиня?тва определено не те прави чистокръвен българин в смисъла на понятието :)!
  • 27 ссс

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Раптор":

    А ве аз вдявам, но ти не вдяваш май ич, та като вденеш и като се определиш от кой джинс си и каква ориентация, обади се.
    Раптърчиту=полу ром=полу русняк= фурнаджииска лопата.
  • 28 киро

    2 0 Отговор
    Обама да здава поста и да си ходи в Африка от където е дошъл дядо му !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания