30 Декември, 2016 14:37 3 319 36

Путин няма да гони американски дипломати

  • владимир путин-
  • дипломати-
  • русия

Той покани техните деца на специални тържества

Президентът на Русия Владимир Путин се отказа да изгони американски дипломати. Това се казва в изявление на Путин, публикувано на страницата на Кремъл.

„Връщащите се в родината руски дипломати ще прекарат новогодишната ваканция при роднините и близките си. Ние няма да създаваме проблеми на американските дипломати“, подчертава Владимир Путин.

„Ние няма да гоним никой. Няма да забраним на техните семейства и деца да се ползват от обичайните им места за почивка през новогодишните празници. Каня всички деца на американските дипломати, акредитирани в Русия, на Новогодишната и Рождествената елха в Кремъл“, казва Путин в своето изявление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    31 2 Отговор
    Пак ги изплющя. Обаньнаньката стана за резил. Нобелов лауреат мухаха.
  • 2 Д'Мин

    32 2 Отговор
    Лош или хубав, показа класа!
  • 3 onq s konq

    10 29 Отговор
    ЛЮБЕЗЕН И ОТСТЪПЧИВ КЪМ АМЕРИКА ОТ ЗОР!Както и към Турция заради турския поток.Защото гладът е по силен и от тока:)

    Коментиран от #13, #18

  • 4 ВЕЛИК Е

    23 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той покани техните деца на специални тържества.....................Е това е страшен шамар за политиците от администрацията на Обама-ФАКТ!!!!!......
  • 5 Симеон

    12 4 Отговор
    Не, чак зъл- едва ли е Путин, но си играе ходовете хубаво - празници са все пак. Не го харесвам, нито Америка и нейните лидери, както и европейските също, но как сами да си определяме съдбата, как? Та ние си бием ножове в гърба един на друг всеки ден.
    Честити празници българи, дано се оправим, или поне за моите деца да е по-добре.
  • 6 Евалата

    26 3 Отговор
    Уникален играч е Путин-няма такъв като него...Ето затова е най-популярен президент в света...Във всеки един негов ход се вижда колко е хладнокръвен и адекватен политик.Сега Обама стана за смях.Даже американците сега ще го спукат от бъзици.
  • 7 Даже американците го признават

    13 3 Отговор
    The Washington Post: BREAKING NEWS
    Putin won’t expel diplomats in response to U.S. hacking sanctions....И подзаглавието----------Путин пак показа виш пилотаж!!!
  • 8 Киро

    8 22 Отговор
    Докара народа до бедност (по-точно го върна там), разпродава активи на фалиращата му държава, скара се с един братски народ и ги накара да ги мразят, убиват му пилоти, войници и посланици, а той се прегръща с убийците, докара средна заплата по-ниска от българската...

    Страхотен президент е таварищ Путя, дааа!

    Коментиран от #9, #12, #16

  • 9 Съни

    19 3 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Айде да свършим и с тази НПО-партенка......средна заплата по отрасли в РФ за 2016.г......рыболовство, рыбоводство 32 308 до 35 663--700 долара........добыча полезных ископаемых 54 324 57 080--950 долара........строительство-неквалифициран труд 27 675 29 039--500 долара........финансовая деятельность 63 506 66 605---1,200 долара......Мога още много примери да ти дам-но нямам време .Не казвам че в РФ всичко е розово-но мразя когато такива като теб лъжат нагло.Курса е от днес и приблизително е 60руб за долар.....Като вземем предвид че горивата и комуналните им услуги са супер евтини-няма как да ме убедиш че руснаците гладуват--просто е поредната НПО партенка..........

    Коментиран от #11

  • 10 Истината

    20 2 Отговор
    "Киро", ти излизал ли си някъде по-далеч от Село Сорос? Ако си излизал добре,а ако посетиш веднъж Москва(или който и да е град в Русия) и видиш истината, ще те хване срам за глупостите които пишеш.
  • 11 o&k

    3 13 Отговор

    До коментар #9 от "Съни":

    Понеже употребяваш руски изрази,ще те попитам директно-ти къде живееш?Ако си в Русия-КАКВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ,СЛЕД КАТО СИ СЕ УСТРОИЛ ТАМ?Ако си в България-ЗАЩО САМО ХВАЛИШ РУСИЯ,АМИ НЕ ОТИДЕШ ДА СИ ЖИВЕЕШ ТАМ?

    Коментиран от #14, #19

  • 12 НОВОСИБИРСК

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Ето ти един обикновен град в Сибир...да..да...Сибир-със който троловете постоянно спекулирате...Имайки предвид че там е 8-9 месеца зима-хората се развиват--и не ми изглеждат никак гладни............................https://youtu.be/-zv_-tUGbeo
  • 13 999

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Не, простотията е по силна от тока и ти за кой ли път ни го доказваш. Твоите напъни за мисловна дейност ще ти докарат хемороиди. Последният народ който ще си отиде от тази планета ще Руснака но кухата ти кратуна няма как да вдене тази работа.
  • 14 Съни

    10 2 Отговор

    До коментар #11 от "o&k":

    Уважаеми o&k,аз не използвам руски изрази-просто копирам данните от руски сайт за заплати.Може би затова така мислиш-що се отнася аз къде живея-не ми се ще да говоря за това и рядко го споменавам тук.Но за вас ще направя изключение-Милано и Касел....И не съм русофил-просто мразя лъжата-а тя няма да помогне на Българите в този труден момент.Затова винаги се старая да съм честен...Удоволетворих ли вашето любопитство??
  • 15 унуфри

    10 1 Отговор
    За пореден път Путин доказа ,че кюнец за президент не става.
  • 16 Сноудън

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Ти да не си Обанана, всички твои коментари и реакции са идентични!
  • 17 волен сидеров

    8 0 Отговор
    а -ей вижте как се процедира господа хамерикански г.зоблиз.и ,трябва малко акъл ама навреме,без алчност и злоба.сащ ще си го отнесе скоро от оня горният-после и от долният,а след това и онези тарикати от шарлито-абе добре бият тези от ислямска държава-америка и израел си ги създадоха и те се обърнаха срещу тях-и -сега американците се чудят дали да почнат трета световна ама са сами освен англичаните с тях и ще им е много трудно вече-другите народи си отварят очите от къде иде злото.първите две войни световни започнаха от сащ-30 години съсипваха икономики и човешки души в свръхпроизводство и свръх скъпи кредити за хората-5 пъти печалба за банките,които се държат от евреите-двете държави съсипват всички народи заради една шепа жълтици-гаврят се със съдбите на хората по земята-но -няма къде да се скрият -катафалките ремарке нямат.....наглеци са долни
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Трол

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "o&k":

    Я, оня с коня пусна в употреба другия си ник!

    Коментиран от #22

  • 20 Първи

    16 1 Отговор
    Едно не ми е ясно? Защо някои пишещи тук когато Путин прояви твърдост и отстоява интересите на Русия е диктатор и звяр, а когато прояви дипломатична прагматичност го изкарват едва ли не страхливец. Струва ми се че само зелени банкноти може да объркат така и без това слабоумието на "американозадниколизачи"
  • 21 909 БЪЛГАРИЯ

    2 10 Отговор
    До Съни . Малко си преувеличил със тия долари и нищо не им евтино имат една верига магазини Дикси смотани и скъпи магазини средната заплата е 20000 рубли - 290 евро до 30000-440 евро. Така стандарта на живот е висок 1 евро е 65 р.продават го на 70 рубли ! Нещо да коментираш А? И Спрете да ги хвалите тия пияници руски нищо не става от тях ! Ако не са им ресурсите ще умрат от глад това пияно племе !

    Коментиран от #23

  • 22 Патето Яки

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "Трол":

    Публикувано във факти.бг: Я, оня с коня пусна в употреба другия си ник!
    Това е на коня под опашката.

    Коментиран от #24

  • 23 Съни

    9 3 Отговор

    До коментар #21 от "909 БЪЛГАРИЯ":

    Абе как ви избират в тези НПО-та бре....хем сте кухарчета-хем сте и нагли.Имали само една хранителна верига по твойте думи---чети бре--Магнит,Монетка,Лента,Ашхан,Метро,Перекрьостък,Петьорачка,Академия вкуса...и т.н....Нищо не им било евтино.---Бензин 95-32 руб....-82 стотинки...Газ-14 руб...--22 стотинки......Курс долар днес-продажба-60,05.....курс евро---продажба--63,21........А по-горе съм копирал заплатите им от руски сайт----и на теб ти повтарям--мразя лъжците като теб--а не съм русофил-но ги уважавам----има много причини за това.

    Коментиран от #25, #28

  • 24 на коня под опашката

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Патето Яки":

    Моля, моля, без обиди!

    Коментиран от #32

  • 25 стоян георгиев

    3 7 Отговор

    До коментар #23 от "Съни":

    не си русофил?стига бе?
  • 26 Хасан

    0 4 Отговор
    България е разделена на три.. За Европа, за Турция и за Русия..

    Коментиран от #27

  • 27 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #26 от "Хасан":

    кои са за турция?феновете на дпс са за русия демек основната група мюсулмани в българия, християни за ердоган няма щото тези дето ги влече диктатурата са фенове на путин.
  • 28 Путин В

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Съни":

    Тия гладни пуснаци изкупиха цялото черноморие, а богатите българи цях живот ще плащат една гарсониерка, освен ако не същестуват далеч от род и родина - в "обетованата земя" пропедерстка Европа. Хората вече наистина виждат, че злото има един единствен произход САЩ+Израел и всички подобни. А начаването тук на мутри, тикви и олигофрени на важни държани постове е достатъчто красноречиво за това кой управлява тая страна.
    И докато гореспоменатитте олигофрени и мутри обезбългараяват родината си и предават народа си в робство на чужди корпорации и плащата на троболе вут ка ди гхвалят какви добри вождове са като партията майка от време оно ето какво прави товарищ Путин за народа си - точно обратното на тая престъпна герберастка престъпна шайка.
    http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2014/03/23/zashto-rusofobite-mraziat-putin.1250355
  • 29 АЗ САМ

    2 6 Отговор
    Смее ли да гони - нали щерката на Лавров живее в САЩ а неговата в Холандия. Те са следващите изгонени !
  • 30 Истината

    6 1 Отговор
    Съни и останалите нормално пишещи, не се опитвайте да спорите. Това са хора на които е платено и на които се разчита именно за това- те НЕ ИСКАТ да виждат истината,искат да виждат парите! Спор се води с умни и възпитани!
  • 31 КРОМАЗА

    8 2 Отговор
    Ха - ха - ха , на тоя американски м...л му показаха червен картон . Какво удоволствие само - дебел руски шут ....
  • 32 Патето Яки

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "на коня под опашката":

    За извинение ще му подаря една виртуална бала сено за коня.

    Коментиран от #36

  • 33 909 БЪЛГАРИЯ

    3 3 Отговор
    До Съни. Къде го видя тоя бензин А-95 32 рубли ,че нещо немога да са сетя А? Аз живея в Москва още утре ще заредя на 32 рубли А-95 ???? И иди в Сбербанк да видиш колко продават еврото и тогава пиши глупостите ! В момента еврото е 63.81 руб. в а продават на 68 -70 нещо да кажеш А?
  • 34 909 БЪЛГАРИЯ

    4 6 Отговор
    Още ги хвалете тия руски пияндурници ! Най-мързеливото пияно племе !!!!!!!!!!!!!!! Мошенници ,крадачи . измамници по големи от нащи управници !!!!

    Коментиран от #35

  • 35 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #34 от "909 БЪЛГАРИЯ":

    https://www.youtube.com/watch?v=SNgSLq3ilDQ
    в подкрепа на думите ти клип към песента за лосиона!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания