Last news in Fakti

31 Декември, 2016 09:32 4 722 8

Тръмп: Винаги съм знаел, че Путин е умен

  • доналд тръмп-
  • владимир путин-
  • сащ

Той определи като отлично решение на руския президент

Тръмп: Винаги съм знаел, че Путин е умен - 1
Снимка: БТА/АP

Новият президент на САЩ Доналд Тръмп определи като „отличен ход“ решението на Владимир Путин да не гони американски дипломати от Русия.

Русия обмисляше ответни мерки след решението на действащия американски президент Барак Обама да експулсира 35 руски дипломати от САЩ. Имаше информации, че Москва ще експулсира същия брой американски дипломати от Русия. Самият руски президент Владимир Путин обаче обяви, че това няма да се случи. Той дори покани дипломатите на новогодишните тържества в руската столица.

„Отличен ход от страна на Владимир Путин. Винаги съм знаел, че е умен“, написа Тръмп в Twitter.

Тръмп демонстрира симпатии към руския президент по време на президентска си кампания. Според някои анализатори ходовете на Обама ще затруднят плановете за мандата на Тръмп. Очаква се той да размрази отношенията с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТВА НЕ СЕ СЛУЧВАЛО

    1 1 Отговор
    СО КРОТЦЕ СО БЛАГО.
  • 2 ссс

    5 10 Отговор
    Ще поумнее той, ще не ще, като изгонят след НГ още една партида с руски пишман дипломатчета и им добавят, някоя друга санкцийка и още по умен ще стане, няма на къде да шава. Хамериканските сенатори нямат недвижими имоти в Русия и сметки с много нули в руските банки.Но, ситуацията с руските депутати е по друга, понеже голяма част от тях притежават и недвижими имоти в омразната Хамерика и гниещата Гейропа и солидни банковски сметки, а и децата им се учат и работят при враговете. Тези псевдопатриоти за пред народа се бият в гърдите и се правят на големи родолюбци , но винаги си имат едно на ум, да не им изгорят западните акцийки . Всички ще поумнеят няма де да одят !
  • 3 Диди

    5 10 Отговор
    ССС,точно така е.А що се отнася за Тръмп,нещо няма да му излезе сметката.Той назначи негови ,,приятели,,на постове,и то какви приятели.Но Обама е умен.Той забрани добив на ресурси в Арктика,това стана преди около 10 дена.Това няма как да се хареса на Тръмп и неговите милиардери.Тръмп сам не може да отмени това решение.А сленващите санкции към Русия може да са ,,техните парици,,Дано това да стане,че да видим как ще продължават да лъжат руския народ.

    Коментиран от #7

  • 4 Бай хой

    2 5 Отговор
    Дидке ма, забравили какво писа вчера? Или днес според ситуацията ви спуснаха нови инструкции. Поне не ви тежи достойнството.

    Коментиран от #5

  • 5 Косьо Босьо

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    То добре се вижда кой е инструктиран , копейкаджийче недно , този който все за инструкции говори .
  • 6 Стефан

    8 4 Отговор
    Обама също като нашия Плевналиев - някой от някъде ги командва, а Тръмп може да е див петел, но поне се надявам, че ще промени навика на Америка да си вре носа навсякъде под предлог, че спасява света и носи демокрация.
  • 7 Дядо Коледа

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    Боже мили, до къде стигнахме с "американските" тенологии!
    Да "невярваме" в тях а да се "молим" за нещастие!
    Колко са безпомощни американските възпитаници!
    Срам и позор за "водещата" американска интелигенция!
  • 8 Russia

    3 0 Отговор
    N1.С Новьiм годом.