31 Декември, 2016 10:16 16 666 7

Любовник на съпругата е убил гръцкия посланик в Бразилия

  • бразилия-
  • посланик-
  • гръцки

Счита се, че жената е организирала убийството

Любовник на съпругата е убил гръцкия посланик в Бразилия - 1
Снимка: БТА/AP

Съпругата на гръцкия посланик в Бразилия е организирала неговото убийство, съобщи ТАСС.

Франсоаз Амирдис е съпруга на Кириакус Амирдис, който изчезна през миналата седмица. Тялото на Амридис беше намерено в изгоряла кола. Счита се, че Франсоаз е платила $ 24.6 хил. на един от неговите убийци.

Разпитваният вчера полицай Сержо Гомес Морейра Фильо е имал връзка със съпругата на посланика. Той е убил Амирдис в апартамента му, след което е преместил тялото в колата, която подпалил. Информацията идва от показания на неговия братовчед. Франсоаз има брак с Амирдис през последните 15 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    26 1 Отговор
    Ейййййййй.......една к..ва какво може да причини!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 даммм

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    За 100 грама живо месо са готови на всичко..дддеееееее и мършите са...
  • 3 дфждаж

    7 5 Отговор
    Чак се учудвам, че не е българка. КАто ги знам нашите какви са, как вират краци за парици и после си търсят нещо за чесане. После за мъжо - виконгско погребение в колата - евалата к...ви

    Коментиран от #4

  • 4 ссс

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "дфждаж":

    Я стига си плюл сркщу българките ве ! Ти какво си мислиш само нашите ли са такива, а другите каккво, все цветея за мирисане ли са ? ? К..вите и в Африка и в Америка и т.н. са все от един дол дренки, независимо от коя нация са.

    Коментиран от #6

  • 5 boticha

    6 0 Отговор
    Затова приятели ,когато сключвате брак( който вече не е задължителен),мислете мислете,жената каквато и дае не за една нощ.Да а в Куртово конаре ......!
  • 6 дфждаж

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "ссс":

    Не, не всички, някои нямат толко аакъл. Българките имат - но го използват за лошо. Примерно Латиноамериканките са доста наивни, тази бразилка например е доста тъпа с постъпката си, ако беше българка сигурно по-добра и трудно разкриваема 'схема' щеше да измисли за лошото си дело. Само се чудя - защо след като толкова много не харесват мъжете си - просто не се махнат. Ама не - искат да нараняват, емоционално, а и физически . Лошотия, това е. Такива екземпляри трябва да бъдат сами с вибраторите си - може би така ще бъдат щастливи, както и останалите хора. ;)
  • 7 696969

    3 0 Отговор
    Проста к...рва !
Новини по държави: