2 Януари, 2017 14:40 6 090 6

Странна извънземна ръка с три пръста се появи в Перу (снимки)

  • перу-
  • находка-
  • ръка-
  • извънземна-
  • мистерия-
  • три пръста

Находката се появи скоро след намирането на малка хуманоидна глава

Странна извънземна ръка с три пръста се появи в Перу (снимки) - 1

По-малко от два месеца след откриването на малка хуманоидна глава в Перу, се появи друга странна находка, която изглежда по-малко човешка и повече извънземна. Намерената ръка има само три дълги пръсти, няма палец и има и други странни характеристики, които правят нейното идентифициране много трудно. Дали тази ръка не е принадлежала на извънземно същество?

Странна извънземна ръка с три пръста се появи в Перу (снимки)

Както при малкия череп, открит през ноември, подробностите около странната ръка са оскъдни. На своята интернет страница, туроператорът Hidden Inca Tours пише, че ръката е намерена от същия човек, открил в Куско, Перу малкият хуманоиден череп, както и едно малко мумифицирано тяло.

Рентгенови снимки на новата находка показват, че ръката, чиито три пръста са много по-дълги от човешките, има шест кости и пет стави на пръстите, вместо както е при хората три кости и две стави.Странна извънземна ръка с три пръста се появи в Перу (снимки)

Близък план на кожата, покриваща външната страна на ръката показва нокът на един от пръстите, а в основата на друг има някакво метално парче, което е било под или над кожата, но изглежда повече като имплант.

Странна извънземна ръка с три пръста се появи в Перу (снимки)

Сайтът също така твърди, че културите, които практикуват удължаване на черепите чрез различни методи, не са удължавали и пръстите си.

Както и при други подобни странни артефакти, открити в Перу и в други южноамерикански страни, правителството забранява те да бъдат изнасяни от страната или изучавани. В резултат на това, ДНК тестове на гигантската ръка няма да бъдат направени в САЩ до 2017 г. Въпреки това, местни лекари са изследвали ръката и са определили, че не е от човек, но би могло да бъде на някой бозайник, макар да няма прилика с никой от известните ни трипръсти животни като коалата или ленивеца.

Чия е тази ръка? Истинска ли е? Ако е фалшива, то тя е толкова майсторски направена, че вече е успяла да заблуди няколко учени, които са я изследвали.

Странна извънземна ръка с три пръста се появи в Перу (снимки)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    14 3 Отговор
    Въпреки че Нерон е имал голяма глава,това черепче е негово,но като малък.Ръката пък е на извънземно,но с човешки произход,защото само умна и мъдра като земната природа може да съобрази,че 3 пръста са предостатъчни за да може да се покаже среден пръст при нужда.

    Коментиран от #2

  • 2 корса

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Махай дизеловото бенве, от нафтените пари се изглажда мозъка!
    Вече се усеща!

    А пръстите са на бозайник!

    Коментиран от #3

  • 3 onq s konq

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "корса":

    Ехеее...че кой не иска мозъка да му е гладък и да не му се налага да мисли за това как да изкара "некой лев"?Или май не знаеш че многото мозъчни гънки състаряват?А пръстите нали и аз казвам че са на бозайник,т.е. "вид човек"!

    Коментиран от #4

  • 4 на коня под опашката

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Значи викаш,Публикувано във факти.бг: бозайник,т.е. "вид човек"!
    Бозайник е и кита и коня ама не са вид човек. Кво ли искаше да кажеш? Примат, хуманоид...
  • 5 Garrincha

    1 0 Отговор
    Тоя в останал от предният сблъсък на Земята с Нибиру, т.е. "нибировчанин" !
  • 6 гост

    1 0 Отговор
    Само това е останало след вечерята на индианците.