Last news in Fakti

4 Януари, 2017 17:37 1 945 2

Инсбрук стана център на сексуални атаки в новогодишната нощ

  • инсбрук-
  • нова година-
  • сексуални атаки-
  • сексуален тормоз-
  • австрия-
  • мигранти

Полицията разследва безпрецедентен брой сигнали за нападения

Инсбрук стана център на сексуални атаки в новогодишната нощ - 1

Австрийската полиция разследва безпрецедентен брой сексуални нападения, извършени от група мъже в навечерието на Нова година в западния град Инсбрук, заявиха властите в сряда, в официално изявление, цитирани от The Local.

18 жени са станали жертва на сексуален тормоз, извършен от група от около 10 души, на централния площад в Инсбрук, където около 25 000 души се събраха да посрещнат новата 2017 г., заяви високопоставен полицейски служител пред медиите.

"Никога не сме имали подобен случай тук", заявява Ърнест Кранебитер и добавя: "Те са танцували около жертвите, преди да започнат да ги сграбчват за гърдите, задните части или бедрата. Заради това е било трудно някой да забележи, че се случва нещо нередно. Всички инциденти са станали по време на тържествата."

Заподозрените са били описани като момчета в края на пубертета, обяснява още полицаят.

До момента следователите не са успели да идентифицират заподозрените, защото предоставените им аматьорски видеозаписи са с лошо качество.

Нападението идва една година след събитията в германския град Кьолн, където стотици жени станаха жертва на сексуални посегателства и тормоз от страна на мъже, предимно от арабски произход, които търсят убежище в страната.

За да бъдат избегнати подобни инциденти във Виена, местната полиция раздаде повече от 6000 джобни аларми за новогодишната нощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯСС

    9 1 Отговор
    раздайте им пушки направо , те ще знаят какво да направят с тях !
  • 2 Гост читател

    6 0 Отговор
    Те като не са ги е.али , па добре. А до скоро, че и сега, ние им пречехме-източно европейците. А ние искахме само да бачкаме, нищо друго. Аз съм чакал денонощно на опашка пред британското посолство и то не едно денонощие. Четяха се списъци сутрин и вечер и който го няма-хоп -последен. Платих равностойността на 90 долара ,такса за да вляза на интервю при консула. Не ми дадоха виза, въпреки ,че имах официална покана за работа от британска фирма. Сега -ще ми ядете х..
Новини по държави: