Last news in Fakti

6 Януари, 2017 08:27 1 349 1

Австрия с план за бежанската криза

  • австрия-
  • бежанци-
  • министър

Създаване на външни центрове и общоевропейска граница

Австрия призова за нови мерки за справяне с имигрантския поток към ЕС, съобщи “Билд“.

Австрийският министър на отбраната призова за въвеждането на общоервропейска граница на ЕС. Според Ханс Петер Доскозил е нужно създаването на външни центрове за прием на имигранти и защитни зони.

Планът предвижда ограничаване на имиграцията и „ефективна защита на външните граници на ЕС.

„Ние трябва да прекратим провалилите се политики за даване на убежище. Трябва да признаем, че капацитетът на ЕС за прием на имигранти е ограничен. Ние трябва да спрем нелегалната имиграция“, заяви Доскозил.

Таваните на прием ще бъдат въведени на базата на установени то страните – членки лимити. Така страни като Германия, които нямат такива лимити, ще бъдат принудени да направят същото.

Предвижда се създаването на бежански центрове в Нигер, Йордания и Узбекистан. Имигрантите, които не получат убежище, ще бъдат прехвърляни в защитени зони. Планът ще бъде предложен на срещата на страните от Централна Европа през февруари.

„Ние трябва да създадем тези защитени зони и приемни центрове“, заяви Доскозил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    6 0 Отговор
    Всичко измислено отдавна от Австралия. Пращат тези отрепки на остров Папуа ,на м..ната си, и вече никой от Идил-миндиловци не желае да пътува до тази бяла държава...защото знаят какво ги чака и никога няма да получат гражданство и после ги връщат в кочината им при техните шератски ислямски роднини ,няма лошо..
Новини по държави: