Last news in Fakti

6 Януари, 2017 15:38 8 533 2

Катастрофа на летището във Франкфурт

  • франкфурт-
  • летище-
  • катастрофа

Има 15 пострадали

15 души са пострадали след катастрофа на автобус след сблъсък с друго превозно средство на летището във Франкфурт, съобщи The Local.

Сериозно ранени са и двамата шофьори. В автобуса са пътували 75 пътници до сградата на летището. Това са били пътници пристигнали след полет от Барселона.

Някои от пострадалите са били откарани в болницата. Причината за катастрофата остава неясна и не се оповестява с какво превозно средство се е сблъскал автобуса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велко

    19 1 Отговор
    Трамвай!Мен така един трамвай ме изпревари на шипченски проход отдясно и ме засече.Дойде патрулка и мен глобиха а ватмана го пуснаха-бил настинал.
  • 2 шофьорът

    2 0 Отговор
    Велко, това с трамвая ми хареса.Имаш точка и от мен!
Новини по държави: