Last news in Fakti

14 Януари, 2017 01:45 1 223 1

Късметлия откри забравен лотариен билет

  • лотария-
  • тото-
  • печалба-
  • фиш-
  • мегамилиони

Мъжът си взел печалбата осем дни преди да изтече валидността й

Щастливец от щата Орегон откри печеливш лотариен билет, който бил забутал в някакъв плик, осем дни преди да изтече валидността му, съобщава агенция ЮПИ.

Джомел Паниса закупил билета от лотарията "Мегамилиони" на 13 януари 2016 г. и го поставил в плик, за който забравил в продължение на почти година. Наскоро в един много снежен ден той решил да оползотвори времето си и да извърши уборка на своя домашен офис.

По време на чистенето се натъкнал на забравения плик. Тогава си припомнил новините, в които се съобщавало, че имало непотърсена печалба от лотарията в неговия щат. Когато проверил числата се оказало, че те са печелившата комбинация.

Паниса веднага се втурнал да си вземе печалбата, защото се оказало, че оставали само 8 дни, преди да изтече валидността на щастливия билет. Ако той беше пропуснал срока, печалбата щеше да бъде предоставена на Фонда за икономическо развитие на щата Орегон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 99 стинки

    0 0 Отговор
    По-добре късно, отколкото никога. Просто не ми се мисли какво щеше да стане ако го беше открил след изтичане на срока.