Last news in Fakti

14 Януари, 2017 11:45 993 1

Гръцките фермери готвят нови блокади

  • гърция-
  • фермери-
  • блокада

Протестните действия започват на 23 януари

Фермерите в Гърция обявиха, че започват протестни действия на 23 януари, съобщава БНР. Това означава, че се очакват блокади на пътища, включително на пропускателните пунктове на българската граница.

Още през декември над 180 земеделски производители се събраха в град Лариса и решиха през януари да организират национални блокади. Седмица по-рано земеделците планират да излязат на площадите в селата и да организират блокади, които на 23-ти януари да прерастнат в масови.

Фермерите казват, че изискванията им не са се променили и те са срещу данъчните реформи, като настояват за стабилност в сектора и сигурност.

През януари и февруари миналата година гръцките фермери блокираха граничните пунктове с България за около 40 дни, което създаде огромни проблеми за превозваческите фирми у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баретата

    2 0 Отговор
    Тези пак ще почват.а ние само гледаме
Новини по държави: