14 Януари, 2017 19:00 2 120 5

Тръмп подкрепя разпадането на ЕС след Брекзит

  • доналд тръмп-
  • европейски съюз-
  • разпадане
Тръмп подкрепя разпадането на ЕС след Брекзит - 1
Снимка: БТА/АР

Американският посланик в ЕС Антъни Гарднър заяви, че новоизбраният американски президент Доналд Тръмп подкрепя разпадането на съюза след Брекзит.

Според Гарднър от екипа на Тръмп са питали представители на ЕС кои ще са следващите страни-членки, които ще последват примера на Великобритания и ще гласуват да напуснат съюза, пише Дейли Телеграф.

Да се мисли, че подкрепяйки разпадането на Европа, ще постигнем интересите си, би било пълна глупост, лунатизъм, подчерта посланикът, чийто мандат изтича след броени дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    6 7 Отговор
    Айде пак глупости на поредното "демократче" - посланниче, дето са му духнали под опашката и като за последно плаши гаргите!

    Айде, мерси!

    Що си мислите, че Тръмп ще тръгне срещу най-големия, най-богатия и най-добрия си приятел??!
  • 2 Дженев

    5 1 Отговор
    Една от целите на Евросъюза бе да противостои на Американската икономическа инвазия.Сега естествено доволно потриват ръце.Остави какво говорят,гледай какви ги вършат.Америка направи и прави не малко за да се стигне до разпад.Лошото е ,че и в Библията е пророкувано,че "народите няма да се смесят"
    Вътрешните противоречия и борба за надмощие започнаха много скоро след създаването и това ще приключи логично с раздяла.
    Горко на нас ,че пак ще сме подританото сираче.
  • 3 Истината

    6 1 Отговор
    Ако до сега САЩ гледаха да са най- добре и най- силни военно, то сега БИЗНЕСМЕНА Тръмп ще обърне повече внимание на икономическата мощ, имайки и заплахата на Китай. И тук ЕС му се пречка на пътя на пазарите. Сами се досещате какво ще стане.
  • 4 гост

    3 5 Отговор
    Само те искат да печатат пари , тогава се правят големите пари и големите заробвания . То това беше целта на тази ИД подкрепена и от руснаците . Да съсипят ЕС .
  • 5 СтарТИРаджия

    2 2 Отговор
    Аз пък съм оптимист, че в ЕС има достатъчно далновидни жени и мъже, които в даден момент ще приведат в действие основния страх на янките ; обединението на европейското научно-техническо и търговско ноу хау, с руските природни ресурси! Заради това отвъдокеанските мизерници лумбуркат целия Свят! Ама ще дойде Видов ден, гаранция! Европа започна да показва ВИДНИ признаци, че му идва времето.