Last news in Fakti

20 Януари, 2017 08:49 1 797 0

Камион помете къщи и хора в Китай (ВИДЕО)

  • камион-
  • къщи-
  • шофьор

Има петима загинали

Камион помете няколко къщи в Китай, съобщи „Дейли Мейл“..

Загинали са петима души. Вследствие на сблъсъка са разрушени три къщи. Инцидентът е станал в провинцията Хаюан.

Катастрофата е била заснета от градски камери. На видеото се вижда как камионът минава на косъм край един пешеходец, преди да се вреже в къщите. Шофьорът е починал от сблъсъка. Другите четирима загинали са местни. Те са починали по-късно.

В момента полицията води разследване по случая. Смята се, че инцидентът е бил причинен от дефектни спирачки. Властите изключват вероятността шофьорът да е бил под влиянието на наркотици или алкохол.

В момента в Китай се въвеждат нови мерки за безопасност по пътищата. Планират се повече проверки на превозните средства. Разработват се и допълнителни пътни маркировки. Те трябва да станат факт до месец. Ще бъдат поставени допълнителни пътни знаци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА